36

teo

преди 2 години

*** пак лъже по комунистически ! Антон Кутев да не би да си го изгонила от БКП-БСП !!!

35

тиша

преди 2 години

само БСП МОЖЕ ДА УПРАВИ СТРАНАТА НИ НА ТОЗИ ЕТАП ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА

34

Анонимен

преди 2 години

ЯС няма качества за министър.

33

Диана

преди 2 години

Всички в служебния кабинет са БСП и сие - някои даже повече от самата БСП! Но как да се разбира, че Стоилов няма да прави реформи, но ще се справи с работата, защото имал качества за това?!...Значи, шефката му определя никакви реформи, но да се справи с работата! Значи - да се справи с работата без реформи! Т.е. има страшно много работа за да се налага да се справя с нея, но тя не е реформи, а какво?Как мислите? Каква е работата на Стоилов в този кабинет? Най-близко до истината ми звучи - рушене

32

Чухте ли Карадайъ..?

преди 2 години

ДПС --ВЕЧЕ ОБУЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ ДА ГЛАСУВА С МАШИНИТЕ!ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ ТЕЧЕ С ПЪЛНА СИЛА И В ТУРЦИЯ!ДПС И СУЛТАН-ЕРДОГАН , ЩЕ ПОГРЕБАТ "СТОЛЕТНИЦАТА" СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ!БЪДЕТЕ АБСОЛЮТНИ СИГУРНИ, ЗАЩОТО НА ТУРЦИЯ 400-км . ГРАНИЦА С РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ НЕ И ТРЯБВА!ДОЛУ РУСКАТА КОЛОНИАЛНА И ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ!ДА ЖИВЕЕ НАТО И ЕС!

31

Анонимен

преди 2 години

Червени Лъжининова радев мая работят заедно повече от година

30

Dinosaurus

преди 2 години

Корни, дедовото, Зеления чорап си изтъка платното и ритна кросното, тоест вас! Вие го подкрепяхте, обаче той направи преврат и сега е едноличен управляващ! Без парламент за него е добре, може още едни избори да са ялови, да няма законно излъчено правителство, той да си уреди всички спонсори и приятели и да си изиграе игричките, а БСП съвсем да изчезнете. Да не забравяме ДПС, които може да станат спокойно първа политическа сила, блсгодарение на Сл.Тр. който уж се бори срещу статукво, а ни хариза!

29

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА КРУШОВСКАТА ***!ДПС --ВЕЧЕ ОРГАНИЗИРА ЦЕЛИ 160 ИЗБОРНИ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ!ГОВЕЖДОТО /биволско/ ЗА СЛЕДИЗБОРЕН КУРБАН Е ОСИГУРЕНО!В моето село от 300-човека , 140- са гласували за ДПС , при условие , че няма нито един етно-турчин в село!/НА ПЪТ СМЕ ДА ПОГРЕБЕМ "СТОЛЕТНИЦАТА" и руската им порода!

28

Анонимен

преди 2 години

Нищо биволице! Ще ги изтърпим твоите хора 2 месеца! Толкова време сме търпяли! Но ще ти набием шута- за пореден път!

27

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 2 години

Не се оправдавай за загубените избори...просто си подай оставката

26

Анонимен

преди 2 години

И пак лъже, госпожа лъжа! Докога бе Нинова ще лъжеш рехавия си електорат?

25

Анонимен

преди 2 години

Неграмотни шумкари, пак направиха преврат, пълно с техни доносници в така нареченото правителство. Но всичко се връща, този път ще го ядете дедовия, свикнали сте все да ви се разминава, но годината е 2021, не е 1994!

24

Анонимен

преди 2 години

Порадвайте се поне 2 месеца! Това ще ви остане.

23

teo

преди 2 години

До Анонимен Защо забравяте и рУмен кУрнелиев Путинов, който покрива всички от това комунистическо правителство???

22

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка..

21

до лъжата

преди 2 години

Г-жо Лъжа Импексова, този който състави този удобен на БСП, ДС и Решетников кабинет, Р.Р., на кого е избор, нали кандидатурата му за президент е на БСП??? И, как само един от министрите е на БСП, като всички, от мин. председателя до 24-мата заместници са или агенти на ДС, или техни роднини. По-червено-комунистически-олигархичен и реваншистки избор на некадърни послушковци и протестиращи фекали не може да се състави.

20

Анонимен

преди 2 години

Натраках няколко минуса но без да чета мненията, ами ей на така за удоволствие и по инерция, както и троловете правят с плюсовете.

19

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще ги победи итриглавата ламя

18

Анонимен

преди 2 години

Нинова Радев Мая работят заедно--подмолно

17

Мъка за младостта

преди 2 години

Kypнелка *** пак поднеси цветя и запали свещ пред паметника на Т.Живков го питай, как се печелят избори с 98% Той го можеше - не разрешаваше да има други камдидати!