9

Сссс

преди 2 години

Ти кажи как посрещнаха бойчето в сащ,

8

Празнодумец Радев

преди 2 години

Буци плаче...Отнеха му неговата деятелност.Работа,работа и пак работа.Да не би Фигурантът Радев да работи нещо, че да е отнел работа,работа,работа?!Дай му празни приказки и кухи фрази !

7

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 2 години

ЗЕЛЕНИЯ ПОТНИК НИКОЙ НЕ ГО КАНИ В ЕВРОПА ,ЕСТОНЦИТЕ ГО ПОКАНИХА И МУ НАБИХА ШОРТИТЕ ,

6

поп кире - КГБ

преди 2 години

и нито дума на благодарност на руската армия . ше му дърпам ушите .

5

Анонимен

преди 2 години

Фигурантов няма ли да замълчи поне един ден. Писна ми всеки ден по 2-3 пъти да ръси глупости и лъжи, да сее омраза и да създава интриги в полза на рассия. Разбрахме, че кабинета е реден в Дубай, Белград и Масква, нЕма нужда от разяснения за назначението на културист за шеф на НАП, фалирал икономист за министър на икономиката, некадърник-протестър за министър на културата, агент на ДС за вътрешен министър, агент-военен за министър председател, фльорците на Черепа, Прокопчо, Маджо и т.н....

4

Анонимен

преди 2 години

Буци плаче...Отнеха му неговата деятелност.Работа,работа и пак работа.

3

До 2

преди 2 години

Президентът излезе на Трети Март миналата година, за да даде кураж на българите тъкмо навреме. Направи го в момент, когато злонамерени лица, облечени във власт, караха хората да забравят, че са българи, като им забраняваха да честват дори на връх Шипка Освобождението на страната от петвековно османско иго.

2

Анонимен

преди 2 години

Този миналата година когато беше корона кризата един път не излезе да се обърне към народа, да го успокои да му вдъхно кураж, сега като наближиха изборите и не се спря ей.

1

Празнодумец

преди 2 години

Фигурантът Радев никъде не го канят и няма какво да показва, затова се самопоканва в села и паланки, за да пусне поредната тирада празни приказки и кухи фрази !