57

Анонимен

преди 2 години

Тинейджър се казва в някоя и друга английско говоряща държава до 19г., тук в българия е младеж и девойка. Трябва превенция от държавата и възпитание от семейството, но и това не гарантира, че няма да ти се случи нещо такова... късмет.

56

Mopcku_

преди 2 години

Хайде некаа се смирим поне пред смъртта и пред тия две загубени млади души. От написаното в статията не може да се вадят категорични заключения. Бог да ги прости.

55

Анонимен

преди 2 години

До GorskioТийнеджър се казва до възраст 21 години, ама ти е простено, толкова ти е акъла :))

54

Анонимен

преди 2 години

До 60 Патриот ама заблуден... Не пишете лоши неща ,бе хора.Това са две млади души.Пощадете ги. Бог да ги прости...А ако се бяха блъснали в колата на жена ти или детето ти щеше да пееш друга песен! Бог им е простил като ги е прибрал, да се мъчат останалите!

53

до колегата

преди 2 години

Абе не сме правили така, защото по мое време на баловете се запазваше вечеря с хотел закарват те с най-хубавата кола в родата и после те прибират , или директно с организиран транспорт . никого не оставяха да житка самодейно .

52

Анонимен

преди 2 години

... Причините за катастрофата все още се изясняват...А по нагоре пише висока скорост!Какво търсят под теле магаре?

51

Патриот

преди 2 години

Не пишете лоши неща ,бе хора.Това са две млади души.Пощадете ги. Бог да ги прости

50

Gorskio

преди 2 години

И на 20 години може да ходи където си иска, когато си иска и с колата която сам си е купил, работейки като строител по строежите, примерно. Това бмв не струва повече от 6-7000 лв. Какво общо имат родители те му? На 20 години едно време са имали по 3 деца и са ги гледали, сега - детето на родителите. Докога ще го дундуркате в обществото? Момчето на 25 години?!? Побъркана работа!

49

Gorskio

преди 2 години

Какъв тийнейджър е на 20 години? Тийнейждър е между 13 и 19. Дърт пърцолник е бил и се е правил на интересен пред гаджето за последен път...

48

Анонимен

преди 2 години

Язък че 20 години родителите им са се трепали да ги гледат... Затова правете поне по 2 деца, щот като стане някоя такава беля и оставате сами на стари години

47

DF

преди 2 години

Пикличката се е качила за украса,... а кой му купи това бмв на дришляка сополиф... Лош камион,спрял където ше минава негово важно величество комплексарника тиийнски.. Трагичен матрял,трагичен.Вчера минаха с 70 някви дришляци по улица за една кола с 3 камиона и строеж...от тия свирукащите...какво да се коментира...

46

Амед Азнавур

преди 2 години

До Анонимена стига с тоя дрогоман в кръвта му имала цяла колекция наркотици застрахователя Отказа да плати обезщетение че просиха пари за детенцата...едното на 26

45

Русе

преди 2 години

Русе благодари на Бойко и Герб за магистралите в района.

44

Gorskio

преди 2 години

Абе не е спрял на платното, а в отбивката до бензиностанцията! И там ограничението е 60 км/ч.

43

Анонимен

преди 2 години

Това момче със сигурност има родители които от много време знаят, че ходи с БМВ-то на дискотека, пие, задява селски кифли и че едва ли е най-примерният шофьор дори когато е трезвен.

42

22

преди 2 години

Защото май само в България ТИР-ове могат да си спирт по платното на пътищата - ей тъй за почивка и да подремне.В друга държава сигурно тази почивка щеше да му струва много повече от почивка на определените за това места и може и да го обвинят за причинител на катастрофата.

41

Анонимен

преди 2 години

До ГашоТийнейджърска глупост, всички знаем как е в тези години :)) Парите растът по дърветата, морето или планината са ни до коленете, все такива работи :) Ама много станаха катастрофите и загиналите, затова е виновно обществото, нема нужда да обвинявате Радев или Бойко :))

40

аз-ът

преди 2 години

ами не ги съжалявам. Високите ПТП проценти за БГ показват истинския характер, на българина - аз съм над правилата, правилата не важат за мен. И докато човешките правила можете да ги прекрачвате, законите на физиката ви го връщат обратно. Не го съжалявам, дори грам. Може би момичето само. Но драйвера - дори се радвам, че не е убил някой невинен по пътя. А сега да дрифти на воля, на никой няма да пречи.

39

Гашо

преди 2 години

Горките младежи. В 4: 30 сутринта. Бързали са за работа сигурно. Тези работодатели издевателстват. Какво е това работно време?

38

Анонимен

преди 2 години

Тирът е бил в локална лента след входа на бензиностанцията. Има 2 други ленти по които нормално върви трафика. Този просто се е засилил още от моста и след завоя е изгубил управление.