57

до 53 от славянин

преди 2 месеца

''Ами защо не сметнете колко струва на държавата един 14-дневен блоничен за заболял от КОВИД плюс още да кажем два 10-дневни за карантина на членовете от семейството. Това е в случай, че няма уложнения. И колко струва ваксината. Ето мъде е изгодата.''А ти защо не си отговориш на въпроса защо 80 % от заразените по официални данни карат вируса безсимптомно, т. е. без въобще да се разболеят и най-леко от него, нали не са ваксинирани и ''нямат'' имунитет срещу него!? Въпрос с понижена трудност!

56

славянин

преди 2 месеца

Хората с нищо не можеш да ги мотивираш да си сложат тези отрови в тялото, но добитъкът можеш, даже и без пици и бургери, само като му кажеш: ''дий към ваксинариумите'' и добитъкът тръгва!

55

До Ангел

преди 2 месеца

Не ти ли прави впечатление, че само в България нищо не дават?Не просто не ти дават нищо, ами те плашат: "Ще мреш, ще те сложим в чувал, най-добрата ваксина е тази, която я има, абе ваксинирайте се с каквото ви предложат и не питайте много-много че току виж сте умрели! Няма умрял от ваксина." и прочие и прочие други небивалици!Не съм фен на Слави и не гласувам за него но в случая е прав - Няма такава държава като България, наистина!Дано случим следващите избори!

54

Анонимен

преди 2 месеца

В България трябва да дават билетчета за търкане или тройка кебапчета и бира.

53

Ангел

преди 2 месеца

В България има засега доброволци и няца нужда да раздават храна или пари.Но след няколко месеца няма да има желаещи и тогава ще измислят с нещо да ни зарибят .

52

H

преди 2 месеца

До АнонименАми защо не сметнете колко струва на държавата един 14-дневен блоничен за заболял от КОВИД плюс още да кажем два 10-дневни за карантина на членовете от семейството. Това е в случай, че няма уложнения. И колко струва ваксината. Ето мъде е изгодата.

51

Tялото

преди 2 месеца

През 2020г в световен мащаб има почти 20 милиона починали повече от миналата година. В бедните държави хората си умират от ковид без да видят лекар.В момента има 1.3 милиарда ваксинирани. Най-дълго отложената лоша реакция от ваксина която е тествана в историята е 2 месеца. Има около 100 заподозрени да са починали от страничен ефект на ваксина.Ако предпочиташ да си пробваш късмета с вируса, правиш най-тъпия експеримент в живота си.

50

Много ум у българина

преди 2 месеца

Няма кой да ни помогне като нация да не се затрием в следващите години.Чудя се как сме се съхранили 1300 години с такова първобитно съзнание и консерватизъм омраза към другия и непоклатима увереност в собственото величие и всезнание.Учудваме се че македонците ни плюят и ще ни вземат история но няма нужда да ни я вземат това ще стане по естествен път като си затрием нацията заради споменатите качества.Фактите Македония която почна преди 10дена ваксинирането има 8%ваксинирани а ние 10 а Албания 16

49

Анонимен

преди 2 месеца

До бай ИванХич не се ваксинирай. На теб ваксина не може да ти помогне!

48

Анонимен

преди 2 месеца

До 47 и какво общо има Радев с твоята ваксина бре Иване? То си е твое лично решение! По същата логика мога да кажа,че ще се ваксинирам,ако ГЕРБ спре да иска и иска властта!-:))))

47

Щирлиц

преди 2 месеца

Къде скрихте кебапчетата,другари?Ча-Аветата ще останат гладни..

46

бай Иван

преди 2 месеца

Ще се ваксинирам,ако Румен Радев и останалите комунисти около него си подадат оставката!

45

Истукан

преди 2 месеца

Само ни лъжат с тези ваксини. Ефектът от тях е за няколко месеца, след това изчезват антителата. Същото е и като прекараш вируса. И моля ти се хора ми се оплакват, че след ваксиниране веднага са се заразили с вируса, чак не е за вярване.

44

ww

преди 2 месеца

две дози Астра зенка и безплатно погребение,добро възнаграждение

43

Анонимен

преди 2 месеца

Безплатен обяд няма. След като инвестират толкова в бонуси за ваксина явно след това очакват да правят ваксинираните големи разходи за лекарства.

42

Не!

преди 2 месеца

По голяма анти-реклама от това да ти дават пари за да се боднеш няма!

41

Asd

преди 2 месеца

Тук държавата осигурява безплатното, а не частна фирна с рекламна цел. Усещайте ги тези разлики. А не е даже безплатно, защото се плаща от бюджета, т.е. от нашите данъци. Както и много други безплатни неща като образованието до 12 ти клас. Но явно и от това повечето тук не сте се възползвали, че да не се минете.

40

От балкана

преди 2 месеца

До 40Мислех че съм само аз. Аз съм с първа доза пфайзер със същата цел. Мислех за астрата, но там има само тромбози, които са много редки. А за тая са повече възможностите. И трети бустер да има, и него ще си сложа. Имам още над 20 години да ходя на работа и да се занимавам с глупости. Не ми се разправя повече, накрая и без това изхода е един и същ.

39

Анонимен

преди 2 месеца

А по един парцел 2 × 1 не дават ли, че при нас вече няма места.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ще я имам напредвид ваксината ако реша сам да приключа със себе си,че нещо почна всичко да ми писва..