42

До Ангел

преди 2 години

Не ти ли прави впечатление, че само в България нищо не дават?Не просто не ти дават нищо, ами те плашат: "Ще мреш, ще те сложим в чувал, най-добрата ваксина е тази, която я има, абе ваксинирайте се с каквото ви предложат и не питайте много-много че току виж сте умрели! Няма умрял от ваксина." и прочие и прочие други небивалици!Не съм фен на Слави и не гласувам за него но в случая е прав - Няма такава държава като България, наистина!Дано случим следващите избори!

41

Анонимен

преди 2 години

В България трябва да дават билетчета за търкане или тройка кебапчета и бира.

40

H

преди 2 години

До АнонименАми защо не сметнете колко струва на държавата един 14-дневен блоничен за заболял от КОВИД плюс още да кажем два 10-дневни за карантина на членовете от семейството. Това е в случай, че няма уложнения. И колко струва ваксината. Ето мъде е изгодата.

39

Tялото

преди 2 години

През 2020г в световен мащаб има почти 20 милиона починали повече от миналата година. В бедните държави хората си умират от ковид без да видят лекар.В момента има 1.3 милиарда ваксинирани. Най-дълго отложената лоша реакция от ваксина която е тествана в историята е 2 месеца. Има около 100 заподозрени да са починали от страничен ефект на ваксина.Ако предпочиташ да си пробваш късмета с вируса, правиш най-тъпия експеримент в живота си.

38

Много ум у българина

преди 2 години

Няма кой да ни помогне като нация да не се затрием в следващите години.Чудя се как сме се съхранили 1300 години с такова първобитно съзнание и консерватизъм омраза към другия и непоклатима увереност в собственото величие и всезнание.Учудваме се че македонците ни плюят и ще ни вземат история но няма нужда да ни я вземат това ще стане по естествен път като си затрием нацията заради споменатите качества.Фактите Македония която почна преди 10дена ваксинирането има 8%ваксинирани а ние 10 а Албания 16

37

Анонимен

преди 2 години

До бай ИванХич не се ваксинирай. На теб ваксина не може да ти помогне!

36

Анонимен

преди 2 години

До 47 и какво общо има Радев с твоята ваксина бре Иване? То си е твое лично решение! По същата логика мога да кажа,че ще се ваксинирам,ако ГЕРБ спре да иска и иска властта!-:))))

35

Щирлиц

преди 2 години

Къде скрихте кебапчетата,другари?Ча-Аветата ще останат гладни..

34

Истукан

преди 2 години

Само ни лъжат с тези ваксини. Ефектът от тях е за няколко месеца, след това изчезват антителата. Същото е и като прекараш вируса. И моля ти се хора ми се оплакват, че след ваксиниране веднага са се заразили с вируса, чак не е за вярване.

33

ww

преди 2 години

две дози Астра зенка и безплатно погребение,добро възнаграждение

32

Анонимен

преди 2 години

Безплатен обяд няма. След като инвестират толкова в бонуси за ваксина явно след това очакват да правят ваксинираните големи разходи за лекарства.

31

Не!

преди 2 години

По голяма анти-реклама от това да ти дават пари за да се боднеш няма!

30

Asd

преди 2 години

Тук държавата осигурява безплатното, а не частна фирна с рекламна цел. Усещайте ги тези разлики. А не е даже безплатно, защото се плаща от бюджета, т.е. от нашите данъци. Както и много други безплатни неща като образованието до 12 ти клас. Но явно и от това повечето тук не сте се възползвали, че да не се минете.

29

Анонимен

преди 2 години

А по един парцел 2 × 1 не дават ли, че при нас вече няма места.

28

Анонимен

преди 2 години

Ще я имам напредвид ваксината ако реша сам да приключа със себе си,че нещо почна всичко да ми писва..

27

Пак Айнщайн

преди 2 години

Много сте бързи,ама пак да напиша за глупостта и вселената

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

В БГ НЕ ТИ ТРЯБВА МОТИВАЦИЯ И БОЙ ДА Е И ЕBАН ДА Е АМА НА АВАНТА ДА Е

25

Айнщайн

преди 2 години

Само глупостта е безкрайна,за вселената е под въпрос

24

Анонимен

преди 2 години

До 44Стига сте ди измисляли! Аз познавам няколко човека изкарали "Ковид" и то тежко, с пневмония. Нито един от тях няма допълнителни дисгностицирани проблеми след оздравяванвто! Всички се лекуваха предимно по начина както са се лекували досега пневмони, никой не си замина и не влезе в болница! ;) Всички от преди болестта са със сериозни сърд. проблемии, някои с дабет, а повечето в напреднала възраст. Всичко е в лечението и ненавременното му започване !

23

Анонимен

преди 2 години

Да започнат да подаряват безплатно завещание и платен парцел в парка на вечността че поне човек да е спокоен хахаха.