41

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, германците ще се изкарат по *** от израелците.

40

Анонимен

преди 2 години

От края на Втората Световна, Германия е пълна собственост на евреите. Съответно от там друго освен скандирания за Израел не може да се очаква.

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБългария никога, ама никога не може да направи подобно нещо за свой гражданин, още помня как французи в Либия ни освободиха медиците.защото на българските военни са им татуирани петолъчки на челата и за нищо не стават.

38

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е ЕС да скъса всякакви отношения с терористични групировки като Хамас, Хисбулах, Ислямски джихад както и с държавите подкрепящи ги като Иран и Русия.

37

Анонимен

преди 2 години

как да се обединим, като мозъците ни са увредени от 500 години ислям и 50 години атеизъм? върху какво? то даже и претендиращите да са 'турци' у нас всъщност са много повече османски мюсюлмани, в турция 90% от младите и образовани турци не са мюсюлмани и им е светнало за какво иде реч. ние се караме село до село и град до града, за всичко и по всяко време; не ни дреме за нищо извън къщите ни и не знаем значението на думата 'общество'. за сметка на това, знаем думата 'общо', т.е ничие

36

Анонимен

преди 2 години

да, сплотени са. израелецът ще рискува 20 войници, за да спаси двама свои цивилни, а арабинът ще изкара жената и децата си отпред, за да се скрие и стреля по неверниците. а ако наоколо няма евреи, просто ще си убива съседите за спорта.

35

Анонимен

преди 2 години

не харесвам евреите особено, но се възхищавам и донякъде дори им завиждам заради държавата им. гледах филм как в уганда, центр. африка, палестинци вземат обикновени израелци за заложници на самолет; тия пращат командоси, летят през 4 вражески държави нощем, без да ги усетят, освобождават си всички хора и ги връщат обратно в израел пак през тези 4 вражески държави. България никога, ама никога не може да направи подобно нещо за свой гражданин, още помня как французи в Либия ни освободиха медиците.

34

Анонимен

преди 2 години

Израел показва нещо много важно. Че една държава дори ако е малка може да бъде голям фактор ако бъде управлявана от умен и сплотен народ. Израел е 20 000km2 пустиня, а България е 110 000km2 РАЙ. България с природните си дадености реки, езера, морета, планини, плодородни земи.. може да бъде завистта на света. Време е за ново българско възраждане и просвещение.

33

Анонимен

преди 2 години

Иран обещавал - ха ха ха ! а иран помни ли как как Израел им напука канчето 82г ? - Който помни знае мюслемантството е мракобесна секта и трябва да се забрани във всички Християнски страни , иначе тея ще затрият живота на Земята !

32

Анонимен

преди 2 години

интервю с палестинец християнин - 'ние сме арамеи по произход, бяхме тук винаги и по времето на исус и в 7 век, арабското нашествие. запазихме вярата си, но ни наложиха арабски език, ние сме арамеи, местното население, а не араби нашественици'

31

Анонимен

преди 2 години

35, да, в исляма, в истинския ислям, пише да има уважение към другите две големи религии - християнство и юдаизъм. Иначе как мислите векове наред са оцелели християните в османската империя или коптите в египет или християните в Сирия. Ислямска държава е терористична организация като хамас и хисбула. Ислямска държава реже глави както на мюсюлмани, така и на християни. Християните в Сирия изчезнаха след окупацията на ИД. Преди това си живяха в мир.

30

Киро

преди 2 години

Хизбула и Хамас са терористични групи, американската, германската италианската или израелската армия примерно, защо не са. Те също нападат някакви хора в собствените им страни съвсем непровокирани. В случая арабелите си искат земята, която някакви западни страни преди 70г. решили да дадът на чифутаците. Един германски *** решил да трепе евреи, дай да прецакаме арабите, кати им вземем земя.

29

Анонимен

преди 2 години

mohammad kabiya..в ютюб. хубаво интервю, току-що го гледах, проверявайки за араби в израелската армия. мюсюлманин, палестинец. човекът каза, че тероризмът няма братя; че същите ракети, които убиват евреи, убиват и араби; че е горд мюсюлманин и че живее с други религии рамо до рамо и няма проблем да умре с тях рамо до рамо. и нещо което не знаех - че йкоранът им ги задължавал да пазят братята си християни и юдаисти.

28

Анонимен

преди 2 години

всички евреи (и жените) до някаква възраст, трябва да служат в армията, да имат военна подготовка и ако са негодни или имат морални съображения, правят обществено полезна дейност като червен кръст, полумесец или каквото се нарича в израел. единствено за арабите мюсюлмани има изключение - дори и да са годни, те не са длъжни да бъдат в армията или да оказват обществена помощ. после обаче, при наемане на работа, има значение дали си помагал, или си лентяйствал. така че араби има в армията там.

27

Анонимен

преди 2 години

Е те 48-*** Франция и Англия ги подпомагаха. След като де Гол мина на страната на арабите и Израел отидоха с американците.Неслучайно преди Ф-овете и Меркавите израелската армия се движеше на Миражи и френско англииски танкове.Доколкото чухсега Израел отишъл и на руснаците да се моли за помощ и подкрепа.Иран е голямата пречка пред решаване на тези проблеми ама не виждам как оня аятолах ще падне там от власт.И какво ще дойде след него.

26

Анонимен

преди 2 години

да бе, пътници били израел без сащ:). 5 арабски държави ги нападнаха едновременно през 47 и какво стана? двойна територия за израел. през 1967 още по-зле - египет си изгуби 1/4 от територията за 3 дни, барабар със суецкия канал. не отричам, че евреите са безкрайно хитри - върнаха на египет всичко завзето само срещу мирен договор. 74 мисля че беше другата война - айде сирия и йордания се простиха със западния бряг и голанските възвишения. въобще, ама въобще не ги подценявайте израелците.

25

Анонимен

преди 2 години

Къде служат араби в израелската армия та това е смешно.

24

Анонимен

преди 2 години

това, което израел иска, е палестинците да си изберат нормален президент, да си направят държава, да махнат шериата и да живеят като съседи. искат го и голяма част от самите палестинци, но нямат думата. 2 милиона палестински араби живеят в израел, имат израелски паспорти, служат в армията и нещата далеч не са такива, каквито се опитват да ги изкарат ислямските главорези. от половин милион арабски християни в газа, защо не остана ни един, а всичките избягаха в израел?

23

Анонимен

преди 2 години

Гарантирането на сигурността на израелците по Света е още по-трудното начинание тъй като в много държави се напълни с ислямисти което прави една широкомащабна война и насъсквяне на арабите срещу израелците много опасно.Освен това зад Иран седи икономически и Китай а новиятамерикански президент е по скоро позитивно настроен спрямо Китай

22

Анонимен

преди 2 години

на египетската опозиционна телевизия мемри пускат ясно клипове, на които шефът на хамаз хвали иран и благодари за ракетите, получени от иран и на които има надпис 'касим сюлеймани'. оня дето сащ бастисаха преди 2-3 месеца. има и клипове с 'горките палестински жени и деца' - до един са големи брадати мъже, облечени в черно и със знамето на ислямска държава, зареждат ракети в окопи, стрелят по жилищни блокове в гр. ашкелон и после си ръкопляскат сами.