8

(Не)задължително

преди 2 години

Едно аверче се оплака от Испания, че получил "директивен" SMS - "Явете се еди къде си еди кога си за ваксинация с "Модерна". Толкова голяма част от хората не се хващат на голата кукичка с паниката, че тук-там май вече втвърдяват тона и ще започнат да изнудват сериозно, а не само да обещават привилегии за ваксинираните.Човечето каза, че няма да отиде на "доброволната" ваксинация, но не пожела да отговори има ли вече подмолни репресийки за непослушните.

7

До 7

преди 2 години

Ти май друга статия чете?

6

Анонимен

преди 2 години

Прави са да са против. Значи до сега година и половина търпение на ограниченията заради рисковите групи хора,а сега за същите привилегии.

5

Анонимен

преди 2 години

трябва да има привилегии за неваксинираните, защото са явно по-интелигентни

4

Анонимен

преди 2 години

Днес светът има около шест милиарда души. Това достигна до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве [контрацепция и аборт], бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "

3

Анонимен

преди 2 години

А хората които не са боледували значи са със здрава имунна система и трябва да са най- привилегировани! Тези с ваксините са експериментални и не е ясно дали не разнасят болести непрекъснато!

2

Анонимен

преди 2 години

Германците са против, защото все още и да искаш, не можеш да си запишеш час да се ваксинираш. Смо че това не го написахте, нали?

1

5069

преди 2 години

Който сее привилегии, жъне бунтове. нищо привилегироващо не може да има в тази ваксинация, тъй като тя НЕ ГАРАНТИРА сериозна защита от вируса. След време ще има ефикасна ваксина, но за момента всички са в период на изпитания. Всеки има право лично да избере дали да участва в изпитанита и това не може да го поставя на по-долно стъпало от вексинирания. Д не забравяма болните, които не могат да се ваксинират. И те ли ще са второкласни? Това е див тоталитаризъм!