9

Анонимен

преди 2 години

Абе, N2, папагал - чул си някъде някакъв израз / мисъл и го повтаряш за щяло и нещяло. Как така ние се затриваме сами, като пише, че ТИР с чужда регистрация е помел семейството !?Ти, да не ти се случва, ако попаднеш в такава ситуация с летящ към теб ТИР какво ще направиш ? Ще отбиеш в канавката или ще го прескочиш като на "бързи и яростни" ?

8

Анонимен

преди 2 години

Нямало висока скорост , ама тоя с цистерната и той се буторясъл .

7

до 8

преди 2 години

Значи казваш, че нищо хубаво не ни Мака вече.........интересно?!

6

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да ревете на Гумен Крадев за по-широки пътища!Но коммуниста не строи, а само крадде!Нищо хубаво не ви мака вече;)

5

Защо сега казвате!

преди 2 години

Пътя бил тесен, та за този случай, ако бяхте казали преди време на Бойко, да го е оправил. Сега има да почакате, докато се върне Бойко във властта. Иначе, от чалгарите, протестърите и Фигуранта не очаквайте да ви оправи пътя, тяхната цел е да оправят пътя към Евразия...

4

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че гербавите крадци успяха да докарат целите си роди от селата в София, благодарение на комисионните от тези пътища!

3

Образование

преди 2 години

Хубавите пътища понякога водят до повече жертви. Хората си мислят, че няма какво да стане и натискат докрай. Основната причина винаги е била и ще бъде задкормилните устройства. Книжка може да вземе всеки.

2

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно никой да ни напада, ние се затриваме сами :( Не знам защо има толкова жертви по пътя, да не би да воюваме със себе си :) :(

1

Анонимен

преди 2 години

Толкова евросредства за инфраструктура им отпуснаха за 10 години на гeрбавите, а те се спyкаха от крадене. Да караш по бг пътищата в сняг или дъжд си е руска рулетка.