59

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ над Всичко - Долу ДжедърНАТО !!!

58

Мирослав

преди 2 години

😄😄😄😄 Евала тея са най-наглата нация на света! И го казва в държава където шпионите им взривяваха складове,тровиха бизнесмени за да им вземат пазарите,правиха саботажи в заводи,но явно си го заслужаваме щом допуснахме да ни назначат президент,а след това той да прави правителство което е пълно с хора минали школовка в Москва,иначе те не се месят,нито в избори на разни държави,сигурно за това е този зор с машинното гласуване и електронното пак от тях идва тази заповед и т.н. и т.н.

57

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов"вЕрно ли е"А верно ли е, че Сталин е "предлагал" обеднението на двете Германии, при условия, че Германия не влиза във никакви военни пактове, с никаква войска и правителството на "обединената" държава да не бъде избрано с избори, а назначено?

56

Анонимен

преди 2 години

пРосийская империя капитулира и се разпадна, а Германия дето беше победена ,разцъфтява и се обедини! Айде у лево...

55

Христо Христов

преди 2 години

Абе верно ли е, че СССР два пъти е предлагал на немците да се обединят, с единственото условие да са неутрални по примера с Австрия, а западните немци два пъти са отказвали?!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71Таваришите така разбират думичката "ненамеса".После показаха същите неща в Унгария, Чехия и Полша, където се "ненамесваха" с танкове и армия.

53

Анонимен

преди 2 години

Акълът ми не го побира това-да плащаме милиарди данък на една уродлива, объсана, оскотена страна. И да заявяваме, че сме горд член на НАТО и ЕС.. СРАМОТААААА...

52

Анонимен

преди 2 години

Когато 44та година ни налазиха, и без дори една пушка да стреля срущу тях, те подписаха споразумение с българското правителство, че армията им ще остане 6 месеца.Вместо това тя остана 3 години и половина.През цялото време не даде и един лев за изгранването си. Изхранваше я българския народ безплтно.И си отиде едва когато сложи БКП на власт, а българската опозиция беше избита.

51

Марко

преди 2 години

Ама хич не се масите за нищо не се меките направо окупирате

50

Анонимен

преди 2 години

Маршал Мутрофанова да каже що ни взривявт руските терористи и кога ще престане" данък пРосия" !? И що ги конят като мръсни котета по всичките земни кълбета...

49

Анонимен

преди 2 години

До До Краси"Всички беди в историята на България идват от това, че в 2световни войни сме били срещу православието""Русия винаги е действала срещу независима България: била е и срещу Съединението и срещу обявяването на Независимостта ни."

48

До Краси

преди 2 години

Всички беди в историята на България идват от това, че в 2световни войни сме били срещу православието и след всяка война са *** територии от нас. Да не забравяме, че Чърчил е искал България д по Стара планина. Както се вдигат паметници на разни американци, май трябва да се издигне паметник и на Сталин, който не е позволил разпарчатосването на Родината ни. Благодарение на "любовта" на Запада към нас хиляди роднини са разделени на западните и южни граници.

47

Анонимен

преди 2 години

Интересно ....... май вече "подобряването" на отношенията между "братските съветски народи" вече е започнало, като гледам какво се случва във форума.

46

Анонимен

преди 2 години

До СлавянинТаварищ ти някога бил ли си в Русия?!Видял ли си как живее обикновения руски човек,извън Москва и Ленинград?Дървени къщи, външни изкривени нужници,недоимък,алкохолизъм, най ниската продължителност на живот в Европа! Пенсия 15 000 рубли,като едно евро 90 рубли.Олигарси грабещи народа и изнасят крадените пари в Сащ и ЕС, но никога в Русия ,или Китай!

45

Словянин

преди 2 години

През 1995 г САЩ имаха 31 % от Световния брутен промишлен продукт /СБПП/. Сега са 19,5 %. Китай вече са 1, а Русия при Путин от 16-та вече е 6-7-***. А байдънизмът окончателно разбива щатската икономика и геополитика. Учете руски и дори повече китайски.

44

Анонимен

преди 2 години

Даже и тя не си вярва.

43

Анонимен

преди 2 години

Муууаахахахаххаааа! Голям виц, каза тази! Ама другарко засукана, на вас вече и мравките под земята не ви вярват! А те са интелигентни същества! И поредната гнусна кремълска конспирация лъсна като бял ден вчера, след интервюто на Агджа. Не че не знаехме, но ми хареса как той повтори няколко пъти, десетки пъти, барем уврат главите и на последните русофилски пеликанчета, които населяват нашите свети земи...!!!

42

Анонимен

преди 2 години

До тийн/57"... гледа те в очите и те лъже....Вие товарищи изобщо не спирате да слухтите и да се месите в суверените държави и това е 24/7." - за атлантиците говориш, нали, дете наивно, полуграмотно?!ПП. Давй: "Лъжата в политиката не е грях" - холандският евроатлантичеьки премиер и патологичен лъжец Марк Рюте.

41

Анонимен

преди 2 години

Какво забавление! Интелектуалните напъни в коментарите бият всяко интервю.

40

Анонимен

преди 2 години

Лошо гледа,тая!