31

Анонимен

преди 2 години

Македония няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея, след това и тя може да има условия за влизане на Македония в ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

На какъв език говорят в Монако или в Люксембург или в сан Марино. Риторичен въпрос. Може комшиите да си имат ако искат не една а две държави и да се самоопределят как си искат но свещенния български език е само един и ние няма друго да позволим.

29

Анонимен

преди 2 години

В Америка на американски ли говрят, не на английски.В Белгия на белгийски ли, говорят не на френски и други. Сега е момента да вдигнем летвата и толковаНяма македонски език и това трябва да е нашето условие. Името СМ накърнява нашите чувства и не е приемливо както и да се краде история. Точка

28

Анонимен

преди 2 години

Защо в София има площад Македония. Да го преименуват Братя Миладинови

27

Анонимен

преди 2 години

Георги Делчев и Дамян Груев са фактическите имена на тези видни българи и така трябва да ги наричаме а не както ги именуват комшиите. Интервюто на посланника Цанчев беше много добро.

26

Анонимен

преди 2 години

Наивно, наивно, ще видите наивно Цанчев.

25

То е ясно

преди 2 години

Наивно я, та нали братушките искат РСМ под свое влияние. Какъв Европейски съюз ще искат, я тук в Евразийския, че ако може и България да се прибута, защото Решетника такива ги е възложил на нашенеца. Поне, затова сме сигурни, че и при тия времянки на под'лите братя няма да им се отвори парашута за сметка на българските интереси. Просто не им се получава на макетата!

24

маке

преди 2 години

ще видите как фигуранта и сие ще подпишат всичко!както станишко призна косовоплюс това херо мустафа му наби канчето оня ден на безделника .миналата седмица руския посланник се изгаври пак със него.

23

Христо Христов

преди 2 години

До 23"Желю Жабата е виновен затова което се случва. " - това е най-малкото за което е виновен, франкофонът от с. Веселиново, желев.

22

Анонимен

преди 2 години

Желю Жабата е виновен затова което се случва. Той призна Македония за държава отделена от България. Все едно да признае Кържали Хасково и Бургас за Турска територия. Македония винаги е била Българска територия и там живеят Българи говорещи на старобългарски. Лошото е че през годините Сърбите им промиха тиквите и сега се имат за Македонци със Сръбска ориентация. Много е лошо когато един Умен сеяндур като Жабата ни насади на пачи яйца. Никакъв ЕС да си седят в Сърбия и да им правят кавали.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе хора как мислите че ще се живее със съседи които ни мразят и ненавиждат, защото някакъвси сърбомански *** политик им е казал така ?Абсурдно е да се допускат в ЕС, без да решат проблемите. Това си е лично техен проблем, историята е на наша страна и е записано в различни исторически источници кой какъв е .Колкото и да го дъвчи е проблема той ще си остане без решение докато РСМ не се стегнат и да го решат. Напълно разбираемо е че за тях е доста болезнено изтрезняване, но това са фактите !

20

Христо Христов

преди 2 години

Нефелната фифилота.

19

Христо Христов

преди 2 години

До 18Желев беше, също като соломон паси и Александър Йорданов, едно луканово ***.Но ливадите си бяха закономерно събитие. Ако не беше така, сДС на неделната физиката, нямаше да иде в кере.ча на следващите избори.

18

Христо Христов

преди 2 години

Широко им е около врата, защото са за два месеца и щепротакат. Ако стоят година ще се извъртят на 180 и ще твърдят, че никога не са казвали това... като всички евромекерета.

17

защо признахме

преди 2 години

Защо признахме Македония? Това е все едно да признаем Тракия, Мизия, Добруджа за отделни държави. Жельо Желев, освен, че изигра мръсен номер със срещата на ливадите, взе, че призна Македония без никакви условия. Ето го сега резултата и ще сърбаме попарата. Българи в две държави с един език и една история. Това направи Желев.

16

Анонимен

преди 2 години

АБЕ СТАНИШЕВ И НИНОВА СА ВИНОВНИ

15

Ясно и категорично

преди 2 години

Гърците казаха ясно и категорично в десетина точки от споразумението- това, това, това и 30 години ги държаха докато го изпълнят. Ние- договор за добросъседство с пожелания. Те всеки ден бълват омраза срещу нас, присвоиха си царете ни, защото нямат свои, присвоиха си наши известни личности, защото нямат свои, взеха азбуката ни, защото е еднаква, създават интриги срещу нас в ЕС и ние говорим за добросъседство! Русия и Сърбия ги подкукуросват и ние мълчим. Гърците се вдигнаха всички, ние мълчим

14

Анонимен

преди 2 години

Ама какво им викат вчера Гърция на македонците : Ние не можем да се месим в отношенията между България и РСМ . точка А иначе Заев се моли Гърция да притисне България, но Гърция знае целия случай и история за спора между България и РСМ

13

Никк

преди 2 години

Защото истината е че в момента РСМ и дипломацията на РСМ, стоят по добре, при това доста по добре от България и българската дипломация. Те ясно казват какъв е проблема за тях, а ние някак си не можем да обясним ясно и кратко нашата гледна точка. За това все повече и повече държави ги подкрепят, защото не знаят обективната истина, а само тяхната гледна точка

12

Никк

преди 2 години

Аз искам да знам България каква кампания е направила в ЕС, или ще направи, в отговор на кампанията на РСМ?