12

Анонимен

преди 3 години

Айде стига глупости...хора по на 75-80-85 години без заболявания...смях в залата.Реклама на пенсионната система ли правите?Колко добре живеят пенсионерите в България,даже не се разболяват.

11

Явор

преди 3 години

Починалите явно имат крехък организъм, много често е така, но част от тях са всъщност ликвидирани от безотговорните си близки, които са се заразили и са занесли вируса вкъщи. Коронавирусът трябва да ни накара да пазим всички около себе си. Чакайте индийският щам щом се отваряте тука. Ще дойде и у нас. Вижда се в Индия какво е. Ама аз го разбирам това, прекрасно го разбирам. Преди пандемията всички мислехме, че управляваме живота и че удоволствията са ни гарантирани. Боли да разбереш обратното.

10

Стига бе!

преди 3 години

Мда...... Колкото и лудата от петия етаж в нашия вход, която се хвърли от балкона, е умряла от Ковид-19. Но така пишеше в смъртния й акт - с очите си видях!

9

Анонимен

преди 3 години

Мерси за пропагандата.

8

Анонимен

преди 3 години

Това са някакви антиваксъри. На кого му пука за тях.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, като ви чета списъка, то вие диабета за нищо го нямате.

6

Анонимен

преди 3 години

Какво значи без други болести? Има ли такива? Има такива, които не са съобщили, понеже не знаят.

5

Анонимен

преди 3 години

Всички тези статистики за жертвите в този момент по принцип са огромен автогол, само че явно вече няма кой да го осъзнае. По това време на годината по нашите ширини грипът и грипоподобните заболявания вече ги няма, т.е. връзката на почти всички гореизброени с Covid19 вероятно е само позитивен тест. Но поддръжниците на култа към Covid19 са спрели да мислят от страх и ужас. Сега е добро време за рекапитулация. И не, не отричам и подценявам Covid19, това е тежък грип, но от мухата се прави слон.

4

Анонимен

преди 3 години

А колко умряха днес от инсулти, инфаркти, емболии, рак, абсцеси и т.н.?

3

Анонимен

преди 3 години

До кръпелМи да! Виж в Индия как умират и без здравна система!

2

Разкарайте тоя терор

преди 3 години

Осъзнайте го!Половината от тези хора умряха от ужас и страх, другата половина от капиталистическата ни здравна система!Ковия я е убил трима от тия 49, я не...

1

кръпел

преди 3 години

Общо 17 243 са жертвите на здравната система