15

Господ шизофреник

преди 1 година

Сигурно ги назначават като връзка на децата с Господ и ги целят от шизофрения...

14

Анонимен

преди 3 години

От логопеди наистина има нужда. Психолозите са свързващото звено между семействата и социалните, обаче. Не трябва да се допускат до децата ни.

13

Вейхайвей

преди 3 години

До АмериканЧак толкова страшни не са. Като им стричеш дъвката си подвиват опашките.

12

Колио

преди 3 години

Тия няма да са там да предпазят децата а да ги подкокоросват,и да ти ги вземат,буино ли ви е детето или инат,жална ни маика.А колко са психолози да пази господ

11

Анонимен

преди 3 години

Назначавайте още безделници със заплати на редови учители.Вместо да намалите децата в класовете и групите в детската и да назначите учители. Един учител лудва с 26-30 деца, а психолози и логопеди се "скъсват" от работа . Лични наблюдения в продължение на 14 г. като административен служител в основно училище с подготвителна група.

10

Анонимен

преди 3 години

Психолози с платени дипломи от нов български за качествено създаване на аутсайдери!

9

ъъъ

преди 3 години

Мда. Преди години на въпроса ми: Ама Вие сериозно ли сте завършили Психология?, училищната психоложка ми отвърна: Ми.. учила съм И психология.

8

Американ

преди 3 години

До Психопатка:Така е, ненужностите се избутват напред един друг. Безполезни са, но са устати и са много.

7

Психопатка

преди 3 години

Едно време във всяко училище имаше педиатър и стоматолог, плюс медицински сестри. А сега - цяло стадо психолози. Сигурно могат да убедят някое детенце, че не го боли зъб или корем, а най-вероятно ще успеят да побъркат горките дечица още от малки.

6

Христо Христов

преди 3 години

Тия с "дарбите" ги споменават единствено, за да оправдаят пилеенето на пари от ес. ЕС също като комунистите и демократичните партии се опитват да създадат прослойки, които са напълно зависими от тях. Такъв пример у нас бяха пенсиите на бкп и чиновниците на герб.Всички мразят свободния и независим от партиите човек.

5

Някой

преди 3 години

Еййй, .. Като не сте компетентни поне не ръсете глупости.

4

6

преди 3 години

До АнонименДонякъде съм съгласен.Но главната насока на работата,не знам защо това не се възприема, е да сесъздадат такива условия и изискания към контингента , че проблемъът да стане техен!Засеега той е на работещата и учещата страна и това е стратегическа грешка!Те трябва да искатда се учат и да работят ,както това става , когато отидат в чужбина!Там ***,та учат и работят с малки изключение -никой не дава наготово , както ние глупаците!

3

Анонимен

преди 3 години

Не е лоша идея това с психолозите. Преди да насочат фокуса и ненормалното си поведение към децата, е добре да се провеждат периодични, на всеки два месеца, терапии с директорите, на тема, защо толкова много усвоявате (крадете) и чие шкафчинци пълните.

2

Лекар

преди 3 години

До xaxsasб:Представата ти за ролята на психолозите е детински наивна.

1

xaxsasб

преди 3 години

Психолога е способен да премести фокуса на съзнанието в правилна зо нуждите на обществото посока при много хора, а особено лесно се работи с деца. Никой не печели от глупостите, които пишете за бъдещето на България. Какви Ваши данъци сънувате? Сигурно и един от Вас не вкарва пари от чужбина, а си подмятате трохите от заплатите на предлагащите услуги в чужбина. Безсрамници.