83

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

82

Краси

преди 3 години

До АнонименРашков е комунист-бетонна глава,син на АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА и КАПИТАЛИЗМА!ОТ тези с привилегиите по комунистическо време !

81

Ник

преди 3 години

Мутри, сбогом!

80

Прост народ

преди 3 години

Радвайте се на реваншизма на смотания ни президент, браво! Утре и Божков като влезе в НС, също се радвайте, ръкопляскайте дори.

79

Анонимен

преди 3 години

Такива реваншистки уволнения на професионалисти веднага ще рефлектират върху престъпността.Тези, които подкрепят Радев да се замислят за крадците, които ще им оберат дома, колата, къщата или хулиганите, които ще пресрещнат децата им по улиците!

78

Анонимен

преди 3 години

А бря ..ако нямаш работа ела при нас охранителна фирма заплатка 650 лв

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИмам кроткото чувство, че един от *** на dnes.bg много често пищи,че го сърби нещо. Да отиде във "Факултето" или в кв."Христо Ботев, белким му помогнат. А така само се мъкне от сайт в сайт.

76

Анонимен

преди 3 години

Този екземпляр заедно с гл.прокурор на бившия премиер и Цацаров е една от най-неприятните личности на България. Добре че дойде Б.Рашков, та му показа вратата!

75

Мутри вън !

преди 3 години

Тоя кратун що не излезе сега да протестира, че да го намлатят и него зад колоните *** от Джендърмерията !

74

Анонимен

преди 3 години

Мале, голям праз! И какво от това? Само показва жадните за власт *** колко са изпаднали! За нишо друго не могат да мислят, освен да съдадат смут и хаос и крадене и зверства! Тепърва запомваъ със злоупотрбите! Трябва да бъдат изритани!

73

Николай Милков, посл

преди 3 години

Тоя с голата тиква трябва да бъде съден най-малкото заради побоищата и незаконните арести на хората, които протестираха срещу Мутрата и Каскета...

72

ЛК

преди 3 години

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току - що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество?Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загуб

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Като видим твоят храсталак какво, ще изпаднем в транс ли :))

70

Анонимен

преди 3 години

Падна още една мутрра на Главната мутра.

69

Анонимен

преди 3 години

Верен главорез на Борисов! Правилно решение!

68

Анонимен

преди 3 години

На мен ми харесваше челяка, изглеждаше честен (не съм запознат), явно е разчистване на сметки :))

67

помнещ

преди 3 години

И аз бих го подписал! Гологлави мутри в държавата на всички постове! Министър председател,Глав прокурор! На полицията! В структурите на ГЕРБ! А този ***,си заслужава орисията! Подкрепяше не законите а лично ГЕРБ! Минеков професора правилно им каза тогава! Този престъпник Мутрата Борисов ЩЕ ГО СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ! Но вие нашите братя и роднини полицаи,ще сте ни нужни и след Борисов! Чистка на Герберските кадри! И те чистеха така когато взеха властта! Новото дойде! -:)

66

Ненормален работещ

преди 3 години

за 75. Досега резултата е 10:1! Като единицата е от тебе! Това ща рече че ти ще демонстрираш срещу 10 и така ще свалищ правителството. Прибери се в къщи и разказвай на децата или внуците ти колко си смел и как ще победиш ламята. Бих те нарекъл... такъв , който пълни гащите.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.75Не смяташ ли, че много се разприказва? Да не дойдат довечера от прокуратурата да ти поискат писмено обяснение? И не използвай думи, които не разбираш: центурион е командир на 100 човека (cent - сто), иначе казано: стотник, по-просто - на полурота. Поделението в авиобазата Граф Игнатиево полурота ли е, бре ***? Гн.Радев сетне беше командир на ВВС. Те 100 души ли наброяват?

64

до к.82

преди 3 години

Онзи цирк с изказванията на Илчовски трябва да се продължи със сериозно разследване кой пръв и от коя партия го посочиха с пръст: " Ст.Илч. е наш човек", откъде дойдоха парите за закупуване на първите 100 дка,първите 1000 дка обработваема земя, та да се стигне до положение РУ на МВР, РП, РДМВР-Плевен, ОС и ОП -Плевен да му се кланят като на Господ Бог, всяко негово нареждане да е заповед, земя да се купува по 700-800 лв/дка, а в Договора за продажба и НА за продаден имот да пише 115-120 лв/дка.