25

Анонимен

преди 2 години

До ПорЦелан Е, то по тая логика, евреите хептен никой ги не ще!!!! Повече от хилядолетие гонени от всякъде по света! Е те това със сигурност не е от добро!!!!

24

ПорЦелан

преди 2 години

Никой не ги ще палестинците! Бащата на краля на Йордания ги изгони защото искаха да правят преврат, след това вкараха Ливан в гражданска война. Египет има ограда в Синай за Газа която пази много сериозно, наводнява тунелите които рият от там и набива тръби против нови. Това не е от добро.

23

шу323

преди 2 години

До Анонимен ***:Каква окупация бе,***! Това е земя,колкото на палестинците,толкова и на евреите! Само че,палестинците я искат само за себе си,докато евреите искат да живеят заедно с тях! На израелска територия живеят много палестинци и ползват удобствата на Израел-работа,застраховки,почивки и т.н.На палестинска територия не живее нито един евреин-ТОВА ,НЕЩО ДА ТИ ГОВОРИ-ОТКЪДЕ ИДВА АГРЕСИЯТА!?

22

Евреите са проклятие

преди 2 години

затова исус е разпънат на кръст, а не защото е божи син. Християнството е измислено от евреите, за да завладеят земята и да използват хората като роби. Целият свят се джурка от евреи, те раждат войните, както и в момента с Палестина. Соломон Паси унищожи България, като ни натресе в НАТО, направи ни мишена на Русия!

21

До 25

преди 2 години

Да бе, според някои израелците трябва да отвръщат със същото, с каквото ония са ги нападнали - и така до безкрай, иначе те са лошите !

20

Анонимен

преди 2 години

Гледах комедията "Списъкът на Шиндлер".Там шефът на концлагера сутрин се събуждаше, протягаше се и гърмеше, а жена му се караше, че вдига много шум.И сега е същото.

19

Анонимен

преди 2 години

Непропорционална сила хаха а бе глпци нали се работи за да създадеш оръжие по добро от противника и да го изтрепеш какво да се съблекат голи и да фърлят камъни ли искате що ,а тпзъм

18

Анонимен

преди 2 години

Евреите не считали другите бла бла тези които не считат другите са гнусните азиатци китайци и японци.

17

Анонимен

преди 2 години

Байдьн казал само че ползват непропорционална сили.Биби си пуснал съпартийци да сеят хаос.ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НАЦИОНАЛИЗМА Е САМОДЬРЖАВИЕТО.

16

Анонимен

преди 2 години

А как е в Ивицата Газа?Евреите стрелят с гаубици и с истински ракети от ф-16, не с "направи си сам".Палестинците нямат никаква защита.Това е война между две държави и война за независимост и освобождение от окупация.

15

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте палестинци с еврейски паспорт скоро време в Бургас и София с багаж.Тия бежанци са ще са сега прогонени.

14

###

преди 2 години

Евала на евреите, държат под пълен контрол Европа, Америка и Русия. Никой не смее да гърне срещу зверствата им ...

13

ПорЦелан

преди 2 години

Бях в Назарет Илит по време на Втората ливанска война. Тогава Хизбула също се зъбеше но оттогава не е изстреляла нито една ракета. По време на "Лято олово" пак бях в Израел, в Реховот, но тогава само разрушаваха тунели. Ако сега си свършат работата и Хамас ще мирясат.

12

Лили Барута

преди 2 години

Фактите са нищо - коментара е всичко!

11

Щерю

преди 2 години

На големите държави, които са били против решението от 1907 г. в Лондон да се създаде Израелска държава - а имено Русия и Германия, евреите им спретнаха две световни войни. Юдеите не считат другите народи за хора, а за мръснни презрени гои...

10

ww

преди 2 години

Защо не давате и другата гледна точка. Защо не показахте как 15 етажен блок в газа падна улучен от израелски ракети. Колко народ погреба този блок знаете ли.Защо лъжеш хората и пишеш глупости ,преди да съборят сградата получиха телефони обаждания че сградата ще бъде съборена в определен час.защо не пишеш че цялата газа е подкопана и само тунели и кото падне бомба се взривяват ракетите от долу и сградите падат.

9

Анонимен

преди 2 години

"ей много арабухи са налазили тук,закупила да ти кажа лови 90%от ракетите и си е супер,арабино я разкажи как от Корана ви е разрешено да си 4укati умрелите как беше до 30минута след смърта можеш да ме му го напъхаш Що за хора сте бе да си чу... умрелите"Тоя пъ, мисли си, че евреите не са араби?!

8

Анонимен

преди 2 години

Каквото посяли това ще жънат !

7

SS

преди 2 години

Фюрера беше прав !

6

Анонимен

преди 2 години

Защо не давате и другата гледна точка. Защо не показахте как 15 етажен блок в газа падна улучен от израелски ракети. Колко народ погреба този блок знаете ли. Защо еврейският съд прогони палестинци от домовете им в Ерусалим. Защо не пишете че евреите са виновни за сегашните събития. Защо не напишете че в талмута пише. Евреин ако убие Християнин никой неможе да го съди и наказва. А сте седнали да пишете за една жертва. А колко са жертвите от палестинска страна.