10

преди 16 години

Тебе те познават бе,нали си от там.

9

A1

преди 16 години

Явно си луд късметлия.Минавала съм 6(или 7) пъти за последните десетина години.Отношението им към нас е,в най-добрия случай,надменно.Ако не ми вярваш,ходи питай в някой от заминаващите автобуси,за какво иде реч...

8

преди 16 години

Тя се вижда,че ще гледаме исторически филми от преди векове.Най-доре е да си излезете,да си гледате новините от страни,а те ще се справят по законите на по-добрия да спечели.

7

преди 16 години

Dokato na sveta ima tolkova mnogo razli4iq mejdu horata i tolkova razli4ni religiq nikoga nikoi nqma da jivee shtastlivo

6

БЪЛГАРИН

преди 16 години

Аз твърдя,че на света има не четири,а пет религии.Има една пета религия/или по-точно секта/,това е сръбската религия,която няма нищо общо с православието. 5 е сърбин и е ходил на гости при баба си,но не е ходил в западна Европа през Сърбия.Аз съм християнин и имам големи забележки към мюсюлмаската религия,но сръбският шовинизъм и примитивизъм иска да ни върне векове назад.Демократичните и цивилизовани държави много добре виждат това и се намесиха за да предотвратят големи кръвопролития.Кой друг би дръзнал да се намеси и да реши тоя спор,освен американците-никой не би си мръднал пръста.Пак повтарям,ако смятате,че съм *** грешите и аз ненавиждам ***,но от двете злини трябва да изберем по-малката.Изобщо не ме учудва,че сърбите са убили православен християнин-това само доказва моите твърдения.

5

преди 16 години

До No 2 - Не знам ти ли не си минавал никога през Сърбия или аз съм луд късметлия, но по-приветливо отношение към българите, никъде в европа не съм виждал - включително и от полицайте към мен.Едно минаване през Сърбия ми бе достатъчно да се срамувам за всяка лоша дума казана някога от мен по техен адрес.А косоварите са пришълци там и това никога няма да бъде тяхна земя. Това че са се плодили като плъхове 100 години, не им дава никакви права над земята.

4

преди 16 години

заради шиптърите и американците се избиват православни.гадни американски кучета.да се пържете в пъклото дано.

3

колю

преди 16 години

Ама рискове на професията...

2

A1

преди 16 години

убили Православен Християнин-Украински войник.Позор за тея национал-комунисти.Изпокараха се с всичките си съседи.А отношението им към преминаващите транзитно Българи е ОТВРАТИТЕЛНО!

1

преди 16 години

Jalko i nito edin murtuv 6iptur