12

Анонимен

преди 2 години

Ами то ислямското средновековие е вече в ЕС.Въпрос на време е да се наложи тотално.

11

Родолюбец

преди 2 години

Разкарайте либерално-зелените глупости -като лъжливи равенства между полове ,гонене на кариера от жените и т.н.Жената е създадена от Бога или природата ,ако искате ,главно за семейството и децата а не да ми стават началници!!!!Как мюсюлманките раждат ,сигурно имат много жълтици,мисленето е важно!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо бог не изхранва самоназначилите се негови представители, а е оставил това на работещите хора.

9

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с къде са високи?

8

Анонимен

преди 2 години

Жените междувременно избират независимост и градят кариера. Повече деца се раждат само в семейства, които се женят рано. Слабата раждаемост се дължи на много фактори. Увеличават се двойките, които искат да имат дете, но не могат по здравословни причини. Всяка година се покачват тези негативни статистики. Неблагоприятни социално-икономически процеси в държавите също са от значение, но това не е основната причина. Много богати хора имат по 1 дете, а други и 1 нямат.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е от разходите. Въпроса е, че жените предпочитат кариера. Преди не е било приоритет да учат в университети. Сега избират да се изучат и да си градят кариера. Това е в основата на късното раждане на 1 или 2 деца. Времената са други. Папата живее в собствен свят. Годините му пречат да мисли обективно. Сега хората искат да имат по-висок стандарт на живот. Отделно много от младите хора едвам си търпят децата. Това не е само в Италия. Така е в цяла Европа и други страни.Дари в България е така.

6

Папата е аржентинец.

преди 2 години

В което няма нищо лошо, освен, че оттам е болен кариерист. Трябва да прескача през цели континенти.Освен това е йезуит и "химик-технолог"!? Това са несъвместими неща, които говорят за хлабава или никаква вяра. Той ли не знае защо се раждат малко деца в Европа?По-неподходящ е и от Бенедикт XVI, и от Йоан Павел II.

5

Папе... Пич...

преди 2 години

Не това е довело до ниската раждаемост в една от ТОП 30 по богатство държави в Света - Италия. А глезотията. И че никой не вярва в теб и поверената ти измислена държавица - Ватикана. Ако човек вярва в Библията - ще се плоди и множи. Католиците, очевидно вЕ мразят. И прехвърлят недолюбването към християнството.При положение, че има държави, които по бедност не влизат в ТОП 100, но семействата раждат по над 5 деца средно...

4

бай работник

преди 2 години

Най бедните правят най много деца. Най богатите нямат,или имат по едно. Природата си знае работата...

3

До 2

преди 2 години

Не мислиа

2

Анонимен

преди 2 години

Папата пак се е замъкнал при децата. Слочаеност ?

1

Анонимен

преди 2 години

Папа Бенедикт ви го каза,че изчезваме до края на века.Като късната Римска империя сме.