14

доФтор

преди 2 години

ХМИ-В Търново станаха големи тежкари от началото на пандемията.Карат ни да купуваме на едро при 20 л туби дезинфектант.Преди едвам си продаваха ***.Тарикати

13

Щерю

преди 2 години

Публична тайна е, че в България всяка една спечелена обществена поръчка на практика е легална възможност за кражба и придобиване на (нечестна) печалба. По договор е едно - а на практика друго. Чрез обществени поръчки се източват държавни пари и се правят "удари" от големи печалби. След това пари се връщат обратно по веригата. Така работи държавната ни "икономика"...

12

алов

преди 2 години

Илчовски каза,караде се от всичко няма се учудя ако за сърдечните операции ползват от най-евтините консумативи

11

Анонимен

преди 2 години

хаха, подведени били от доставчиците на суровини. Ти да видиш. Когато се търгува с храни, горива и химикали - винаги се взимат проби от всеки камион който доставя стока. Ако не отговаря - не се приема и камионът се връща обратно. Ако примерно ти докарат 50 тона пшеница и тя не отговаря на това което ти е изгодно - няма да я купиш. Същото е с горивата и химикалите. Тия се правят на ощипани. И били изтеглили всичко от пазара. От кой пазар? Ми то продадено и ползвано вече. Парата сгъната. Край.

10

Анонимен

преди 2 години

Е окей. Намирате фирмата производител и я затваряте за вечни времена. Ако не можете да намерите фирмата производител, намерете фирмата която го е доставила и от там ще ви кажат откъде са го взели тоя дезинфектант. Затваряте фирмата, задължавате я в 10 дневен срок да възстанови паричната сума, която е получила за продажбата на дезинфектант и съд и затвор за ръководството на фирмата ( с мотив - измама, с цел финансово облагодетелстване и финансова измама в особено големи размери) и точка.

9

да ти обясня!

преди 2 години

До Бандит - БАБХ да се изкажат дали става поне за ядене и пиене,след като не става за миенеЕто какво е установено: Химичен анализ от държавна лаборатория, възложен от БНР, доказа, че съдържанието на дезинфектанта, използван на 4 април, не отговаря на изписаното на етикета. Липсва активното вещество хлорхексидин..."Имено последното е дезинфектант, останалото е като кръчмарска рецепта за Водка-менте. Може да го опиташ за пиене, ако не ти пука от метиловия спирт в него!

8

Дрямката

преди 2 години

Това, което Аз съм ви дезинфекцирал, вие за 30 години не можете да обеззаразите след това!ХА ХА ХА ХАВаш: Т. Ж. от Банкя

7

Анонимен

преди 2 години

Те и маски щяха да раздават но ако не забравят. Аз като отидох да гласувам първо питам за машините но не можело, спрени били. Питам за маските, а една мастита женска сигурно от герб ми се развика добре че един мъж стана и ми даде една маска, която ми се полага . В коридора имаше и полиция. Не знам дали е редно. Винаги гласувам но вече няма. Да ви гласуват пенсионерите особено тия с четирицифрените пенсии че и с бонуси на всичкото отгоре . Лика са си прилика с управляващите.

6

123

преди 2 години

Дезифектанти, маски, ваксини - далавери за милиони.

5

Анонимен

преди 2 години

Не можете да махнете това мазно петно Боко Тиквата от българската история с никакъв дезинфектант. Пробвайте с белина върху книгите по история.

4

Анонимен

преди 2 години

То в децинфенктанта има добавен и ковид. Затова го и слагат да може да се заразяват хораата.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е потресаващо ужасяващо, особено след като преди повече от месец от CDC - САЩ излезе информация, че по-малко от един на десет хиляди се е заразил посредством контакт с повърхност.

2

Анонимен

преди 2 години

Някой гербер пак е на далаверка

1

Бандит

преди 2 години

БАБХ да се изкажат дали става поне за ядене и пиене,след като не става за миене