8

Анонимен

преди 2 години

Абе тия са ненормални,с колело във Велико Търново си е живо харакири!

7

Анонимен

преди 2 години

Във Варна велоалеите ги прави човек с прякор, който ще бъде цензуриран ако го напиша, но подсказва за не особено високия интелект на собственика си!В нормалните държави се влагат огромни средства , за да се осигурят условия и да се накарат хората да се придвижват с велосипеди!Тук шайката разграби и усвои едни милиони от ЕС с тази цел и в момента е абсолютен абсурд да караш велосипед безопасно!

6

Анонимен

преди 2 години

Законите са направени изцяло срещу хората желаещи да се движат с велосипеди!Освен това инфраструктурата е ужасна!Познавам човек с колело блъснат от кола в парк, осъден да плати щетите по колата!Мен лично ме блъсна една лелка на вело алея и излезе да ми се кара защо съм и се хвърлил пред колата! Дори не попита дали съм добре - обясни ми че аз съм виновен, качи се в колата и замина!Питах адвокат след това - оказа се, че аз съм виновен и щели да глобят и двама ни!

5

бай Христо

преди 2 години

Търново не е град за велосипеди.Преди години на центъра спряло такси направи обратен завой и се преметнах през него с колелото.Опитвах се да го заобиколя.Каза ,че не ме е видял.Оттогава колело навсякъде,само не и в Търново.Децата от друга страна масово карат по тротоарите между пешеходците.Едно неправилно движение и с тази скорост я ръка,я крак или нещо по-сериозно.Около града има достатъчно места където могат да практикуват планинско колоездене.Дано бързо се оправи младежа.

4

До 4

преди 2 години

С тези пътища, трошките не са ти най-големия проблем. :-) Един колега за 6 месеца си потроши и двете ръце с колелото. Нямаше инциденти с коли, само с дупки, бордюри и стълбове! Дано човекът да оживее и да е добре. Много неприятен инцидент.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1То от толкова трошки човек не може малко да се пораздвижи, голема селяния :))

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя сигурно се е пуснал с 80 надолу по Краков и се е забил в колата!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че велосипедистите масово не ползват светлоотразители вечер, не спазват правилата за движение по пътищата и куп други неща! Повече ме е страх от тях отколкото от пешеходците даже! Случая може и да не е бил такъв, но ме съмнява..