10

Ееееее

преди 3 години

Стига вече! Докога ще ми триете абсолютно логичния въпрос дали са били ваксинирани починалите от Ковид?! Защо толкова упорито триете и криете? Няма начин в Единния информационен център да няма информация дали са били ваксинирани, след като има толкова подробни данни за придружаващи заболявания. Упоритото информационо затъмнение относно ваксинирани ли са починалите означава, че има нещо гнило и ваксините нямат онзи ефект, за който ни продънихте ушите и хората си *** с тях или без тях.

9

Анонимен

преди 3 години

Поредната порция инфаркти и инсулти, прекръстени на КОВИД19. Мале страх.

8

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден убиват по един-два балъка, за подържане на истерията. Между другото, истинността на данните кой е доказал?

7

999

преди 3 години

Ееее, щом не е Каролев - няма лечение!

6

Анонимен

преди 3 години

44 починали, от които само един със затлъстяване, а в България с наднормено тегло са 60% от хората над 18 годишна възраст. Излиза, че затлъстяването пречи на вируса, а не му помага. Същото е и с останалите заболявания.

5

Анонимен

преди 3 години

Аре, стига сте ни занимавали с измишльотини...

4

Бау

преди 3 години

До 3те искат да си заровят главата и всичко да изглежда наред.

3

Анонимен

преди 3 години

Мда...Не вярвате. Интересно на какво изобщо вярвате!? Тръгнал някой да се занимава да лъже Бай *** всезнаещият. Като налапате тръбата, ще повярвате! Явно това е единственият начин...

2

до В. Йорданова

преди 3 години

Айде стига вече. От всичко се търси сензация. Като си ги изписала, като на поменник какво променя това? Едва ли някой ще стане от гроба. Ама пусти хонорар. Остави и номерца да им сложиш... Да почиват в мир.

1

Анонимен

преди 3 години

Вярвам ти.... много ви вярвам.