11

Анонимен

преди 2 години

Барабар Петко с мъжете.

10

До 5

преди 2 години

"шев на НАП."??????За шев и кройка ли става дума?Явно гербавите сте ходили на училище до трети клас максимум!

9

Анонимен

преди 2 години

Е то беше ясно че радев се е продал на Божков. Чалгарите и мутрите на Манолова пък дори не крият че работят за него. Честито на балъците които гласуваха за тях.Хазарт, наркотици, проституция - това ще развиват в България новите демократизатори.

8

До 5

преди 2 години

Права си,мисирке гербава.Идват лоши времена за шайката и нейните блюдолизци.Сори,скъпа,крайно време беше.

7

Мхм

преди 2 години

Това може и да е вярно, но има и друго. Ако си npocm, но знаеш че си npocm, по-добрата тактика е да мълчиш и да се криеш. Защото ако излезеш на дебат или почнеш да даваш интервюта всички бързо ще те разберат, че хал хабер си нямаш от нищо.И понеже знаеш че има лузъри които гласуват против а не за каквото и да е, разчиташ че ще ги привлечеш просто като хейтиш всичко. На лузърите това им харесва.И както се вижда, тази тактика е успешна. Е, разбира се това е до време.

6

До 3

преди 2 години

До АнонименА любимият ти президент Радев се изправя на една катедра,изпява, това, което е наизустил пред казионни журналисти иправи кръгом, без да отговаря на въпроси!

5

Лоши времена!

преди 2 години

Идват лоши времена за обикновените българи!Културист и близък на Божков Спецов - шев на НАП.Човек от листата на партията на Божков - началник накабинета на МВР министъра.Игрите със съда!Не просто ужас, а голям ужас ни чака!Ужас - политически и икономически!Без социални плащания, а и пенсиите могат да спрат да плащат!Дрога, хазарт и политическо гонене!

4

Анонимен

преди 2 години

Петко Георгиев е голям п.и.ч!

3

Анонимен

преди 2 години

Е,ние вече свикнахме.Вожда цяла година управлява държавата от фейсбук и от джипката,та за едно предаване на властта ли да се хващаме.

2

Анонимен

преди 2 години

За мен отказа за участие в дебат си беше достатъчно избщо и да не си и помислям да гласувам за въпросната партия. Политиката не е хвърчащ лист хартия или какъв си бил услял в някакво друго поприще. Щом не можеш да излезнеш, да изложиш една теза и да си я защитиш срещу остриетата на другите партии значи си долен задкулисен лъжец, точка.

1

Анонимен

преди 2 години

ИТН предложиха и си гласуваха заплати от 10 000 лв. Демократична България ги подкрепи.