48

Менто

преди 2 години

Из прокълнатите земи, деца на дявола.!.

47

Некъф

преди 2 години

Две майки ама не ги изкарвайте равни защото на едната народа бомбандира другата майка и децата и!Хайде да видим сега как ще обвините пак евреите!

46

До 42

преди 2 години

Палестина никога не е била законова държава като Сърбия -о т хилядолетия там са съществували самостоятелно няколко (5) града, без единна власт или установени държавни граници, а някои хора спекулират с неинформираността на такива като теб, за да ги насъскват срещу Израел ! Съвсем скоро се опитаха да легализират своя държава, но тя все още не е призната единодушно от международната общност ! Пришелци са от Егейско море, така че твърденията за ''тяхна земя'' също не са състоятелни !

45

Анонимен

преди 2 години

колко от вас имат 5 деца?до там стигнах и спрях да чета...че ние сме по зле бе !!!!

44

Правда

преди 2 години

До НекаКакво Нека? Ислямистите са толкова нечестиви че учат дори собствените си деца да вършат престъпления срещу невинни хора като ги клеветят с лъжи, мразят, убиват ограбват, т.е. учат ги как станат престъпни слуги на дявола и така навличат Божия гняв и проклятие и върху тях и така заедно вървят към ада, заради милионите корупция които получават семействата на ислямските терористи за престъпления срещу Божия избран народ Израел.А Израел само защитава народа и земята си и затова Бог е с Израел

43

Правда

преди 2 години

Щом на най-светите си празници ислямските терористи вършат най-много престъпления които са дяволски зли дела като расизъм, омраза, терор,измама, клевета,корупция, пожелание,окупация и грабеж за чужди земи и собственост,убийства и др, значи служат на сатана, не на Бога заедно с тези от ООН ЕС и др. които ги финансират, въоръжават и противозаконно узаконяват терористичните им групи са съучастници в престъпленията им виновни всяко престъпление и невинна жертва и под Божия праведен затова.

42

Istina

преди 2 години

Ислямските терористични групи обединени в терористичната групировка Палестинска автономия лъжливо наричана държава и противозаконно легализиран,финансирана, въоръжавана от корумпирани нео-нацистки антисемитски престъпни расистки лидери за пореден път доказа че е престъпна организация с поредната терористична атака срещу мирната демократична правова държава Израел, чиито земи като Газа и западен бряг ПА окупира с лъжливи обещания за мир,които ПА никога не спазва,така че трябва да върне на Израел

41

Анонимен

преди 2 години

Ако си цивилизован гражданин на Израел, няма от какво да те е страх. Ти си гражданин на една от най-развитите държави в научно, медицинско, технологично и военно отношение в света. Ако си примитивен арабин, ставаш бежанец, ако мислиш (доста вече го направиха, погнусени от диктатурата в джамахириите, които са около 2000 години назад от цивилизования свят). Да живее Израел!

40

Анонимен

преди 2 години

и евреите и арабите са еднакво голяма напаст

39

Сссс

преди 2 години

Исляма е диагноза...

38

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на арабите, но братовчедите им с шапчиците са неизмеримо по-зли и гaдни.Да бяха ги пратили на Мадагаскар, ама с телена ограда околовръст и да им забранят да заемат всякакви длъжности/да притежават компании в християнския ни свят.Ехх, мечтии...

37

Нека

преди 2 години

Да кажат на децата си да престанат да изстрелват ракети !

36

Анонимен

преди 2 години

Добре че са САЩ да пазят малките натрапници и колонизатори Израел! Биби Натаняху има много лyкава физиономия! Трябва да бъде съден в Хага за военни престъпления като Милошевич!

35

До 37

преди 2 години

Да, а когато фактите говорят, демагократите трябва да мълчат ! Тръмп беше първият президент, който успя да сдобри евреите и арабите, а сега отново всичко отиде на вятъра !

34

Ами

преди 2 години

Докато палестинските майки позволяват на синовете си да изстрелват ракети срещу израелските майки, все така ще е !

33

Анонимен

преди 2 години

По времето на Тромпета имаше мир и спокойствие!Глобалистите го свалиха,сложиха клоуна Байдън и започнаха войните!Факт!

32

тъп

преди 2 години

Икономически санкции ще има ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

30

Анонимен

преди 2 години

До Ответ:Знаеш ли, че Втората световна война я започват Хитлеристка Германия и СССР, които нападат Полша през 1939 г.След това, на 30 септември 1939 г в Брест, хитлеристи и комунисти подписват Договор за дружба.След това Хитлер напада Белгия, Холандия и Франция, а Сталин напада Литва, Латвия, Естония и Финландия.Започва подялбата на Европа между хитлеристи и комунисти.Започва Втората световна война.Това не сте учили по история, защото ви промиваха мозъците, че СССР няма вина за войната.

29

Анонимен

преди 2 години

Евреите са умен народ, но с тия араби как ще се оправят не ми е ясно, те се развъждат повече от нашите роми.