25

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

24

Анонимен

преди 2 години

Пловдив бе превърнат в долнопробно гето от строителната мафия, най-гъсто настроеният град, най-мръсният въздух и най-простите новозаселилисе "граждани". Пълно е с мякащи неандерталци които прииждат на талази, задължително с мин. Три бълващи сажди като ТЕЦ дизеляци и разбира се огромнокуче което се облекчава по тротоари, алеи и детски площадки, понякога директно от терасите. Пълен отврат. А, да и *** се изхвърля през терасата. УРО*ДИ.

23

Анонимен

преди 2 години

Строителната мафия е най-силната в България, тя препира милиардите крадени от евро фондове, ДДС измами, престъпления-нарко, проституция, безакцизен алкохол, бензин и дизел и всичко за което се сетите. Това е пералня за милиарди в която е замесена властта от всички етажи и звена, както и обикновен ни хора които работят в този бранш.Тотална, брутална корупция.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22Какъв ГЕРБ бе тъ*пак, сега управлява правителството на руският Резидент Радев,това са неговите подпорни хотели и блокове.

21

Анонимен

преди 2 години

РадеФФ още не е дошъл на власт и започна с незаконните строежи. И това правителство не струва! Ще усети народния гняв скоро!

20

Анонимен

преди 2 години

Пак ли подпорните стени на герб. Няма ли вече да си ходят тия ?????????

19

Пян_Гъ

преди 2 години

"Пловдивчани протестират заради строеж на блок в зелени площи"Ял съм я точно тази попара. Питай не старило, а патило - нищо не помага: парцелът е реституиран на някого (разбира се, НЕЗАКОННО, защото навремето е получено обезщетение), той го продава на друг, другият на строителен инвеститор и... ЧЕСТИТО - 16 ЕТАЖЕН БЛОК ПРЕД ТЕРАСИТЕ ВИ! Протест? Медии? Нищо не помага. Капитализъм, били сме си го избрали преди 30 г. Точка. Тогава имаше дефицит на стоки, а при капитализма пък е това. Все е ...

18

Анонимен

преди 2 години

Трябва да уб.ият КРАДЛИВИЯ кмет на Бооклук Борисов в Пловдив , който е взел ПОДКУП от турци и им разрешил да строят. И турците да бягат ОБРАТНО към Турция.Всеки трябва САМ да си строи... АКо някакви МОШЕНИЦИ искат да сторят и да продават апартаменти на чужденци, да изхвърлят мошениците към Турция, както Цветан Василев.

17

Анонимен

преди 2 години

Аре стига сте пискали бе. Питайте родителите си защо скачаха и вириха двата пръста. Те ще ви обяснят с подробности как са искали банани не само по нова година ами всеки ден. Сега имат не само банани ами и най важното имат и Мутри.За мутри не са и мислили че ще ги има. Но те си идват заедно с бананите като гарнитура. То две убавини нема. Ем у..я у пукята ем душата у рая. Та сега ще гедат как мутрите унищожават полянките и ще траят. Ако не траят Мутрите ще пуснат в действие бухалките.

16

Анонимен

преди 2 години

През социализма управялваше работническата класа, имаше зелени площи за нея.Сега управлява буржоазията, зелените площи са за нея, а за работническата класа няма зелени площи, градовете се превръщат в гета за работническата класа от буржоазията.Купете си банан и се успокойте.

15

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред протойерей Храч Мурадян.

14

Анонимен

преди 2 години

Зелени площи не ви трябват. Има зрели банани в магазина за вас.

13

Анонимен

преди 2 години

Зелени площи имаше през социализма, сега има зелени пари за мутробароковите строители на властта.Купете си от магазина един банан и се успокойте.

12

121

преди 2 години

СЕЛЯНИНА ДА СИ ХОДИ ОТДЕТО Е ДОШЕЛ! ЗАДРЪСТИХА ГРАДА!

11

111

преди 2 години

КЪДЕ ТОЧНО МИСЛЯТ ДА СТРОЯТ? ПЛОВДИВЧАНИ, ДАЙТЕ ДРУЖНО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!

10

БОКО

преди 2 години

Новите пловдивчани гласуват "ЗА" статуквото и определят политиката в града. Щото ги ползва, не за друго. Тъпани нагли!

9

1

преди 2 години

така ще е радеФ се разбесня

8

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

Гърневски, ведно с Мамин Тотю са най-продажните, корумпирани, безоглено алчни и недалновидни управници. Гърневски на тази възраст да си сложи памперса и да си стои у тях!

7

до 4

преди 2 години

А местната власт от кой е назначена? От баба ми ли?

6

пловдивчанин

преди 2 години

Целият град го застроиха в зелените площи, като се започне от ГРАНДА, който се построи на мястото на десетки дървета, декари зелени площи и огромно игрище. Бившият кмет Гърневски, който сега се подвизава в ГЕРБ продаде общинските места за жълти стотинки на мутри, които ги препродадоха 300 пъти и им се изгубиха спатиите. И те така... Това да разследва Манолова, ако наистина иска да разследва нещо, а не прави само театър. Сега недай Боже, ако стане едно заметресение и човек няма къде да избяга.