27

Анонимен

преди 2 години

Сега ми идва на ум,че ние,които навремето служихме в казармата(не като Волен Сидеров),почти всички бяхме зарязани и забравени от гаджетата си(че коя ще те чака и седи на сухо две години?),сигурно трябваше да налапаме Калашника и да се гръмнеме!?Нито пък съм чул някой след казармата да е тръгнал да гърми тази,дето го е зарязала Този си е бил откачалник.

26

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

25

Съвет

преди 2 години

Българките във чужбина се шляпат като за световно. Който иска безобразно лесна жена, трябва да влезе във някоя от фейс групите. Няма нищо по лесно от тях. Условието е да си пишете 2 до 3 дена и готово. Няма значение дали са омъжени, на каква възраст са и дали имате пари.

24

Анонимен

преди 2 години

Значи - да й предлага да си изоставят семействата за да живеят заедно, да я гони и да я стреля... тия двамата са си имали интимни отношения и то не един, два или пет пъти.

23

Анонимен

преди 2 години

В миналото българските мъже са отивали в странство на гурбет да изхранват семействата си, днешните пращат жените си.После олеле....

22

мдаа

преди 2 години

Оказва се всичких бивши ченгета и имат трйни мозъчни увреждани .Как може да стреляш по жена ,че не иска да живее с тебфсамо червенопитек може да го направи -а е такъв щом носи пистолет Макаров ,който беше на въоръжение в ДС и МВР.в армията бяха с ТТ

21

Анонимен

преди 2 години

Да имаш любовник/любовница е нож с две остриета. От една страна си чешеш крастата, ама от друга...

20

Срам

преди 2 години

Само като чета някои от коментарите се потрисам. Човек е с опасност за живота прострелян от психопат... и такива цинични , просташки и долнопробни коментари .....нямам думи. Що за подобия на хора са авторите на тази помия

19

Maria

преди 2 години

Психопатите са навсякъде. Преди време един такъв уби ватманка и я натъпка в шахта, защото я ухажвал, пък тя не му обърнала внимание. Само едно не мога да разбера, защо не е казала на мъжа си, ако се е чувствала тормозена. Може би в началото вниманието й е било приятно и я поласкало по някакъв начин и не го е отблъснала достатъчно категорично...което разбира се не оправдава крайната постъпка. Дано се оправи жената.

18

Факт

преди 2 години

Това си е убийство и факта че убиеца най- вероятно е бил с психически проблеми не може по- никакъв начин да го оправдае.Другият факт е, че българската жена изнася на гърба си кризите у нас

17

Анонимен

преди 2 години

Преди години за мен се беше лепнал един такъв психо. Беше ми колега и направих фаталната грешка да говоря с него приятелски в обедната почивка. И тоя си втълпи, че ми е гадже! И стана страшно! Телефон тормоз, любовни съобщения, висеше пред нас, седеше ме... Излизам на кафе с приятелки в събота и той на съседната маса, отивам на пазар и той "случайно" в същия супермаркет... Бррррр! Аз си знам как събрах смелост и буквално го заплаших, че ако не ме остави на мира ще му се случат лоши неща.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако човек преследва някой, който не е имал и не иска да има отношения с него, значи преследвача е психопат. В този случай е ясно, че е имало някакви отношения, които са се превърнали в бразилска сапунка. Понякога хората сами си създават проблеми и не се държат адекватно, което в случая е довело до фатален край.

15

Анонимен

преди 2 години

Абе,не знам дали точно е била тормозена.Никой САМО преследвач няма да те убие,защото не му обръщаш внимание.Ама айде да не се задълбочаваме.А тоя "мъж",вместо да ходи сам да работи и да издържа семейство,пратил жена му да го храни.

14

Анонимен

преди 2 години

Съпругът на простреляната жена защо не е отишъл да гледа възрастни хора във Виена? Седи и чака да му праща пари наготово.От интервюто му по телевизията ми се вижда, че и той е нервак както описват съседи стрелеца.

13

Дедо Пенс

преди 2 години

Тъз жина е развратница.

12

Георги

преди 2 години

Никога не е късно да станеш за резил... на тия години да не си гледа рахатлъка, тръгнал чужди булки да гони.

11

Киро Жарта

преди 2 години

Играл си е с катеричката и му е харесало

10

жена

преди 2 години

Мен ако някой ей така реши да ме преследва, веднага ще каже на мъжа си да му счупи тиквата и мераците!

9

анонимен

преди 2 години

Не може без нищо да я преследва и да я моли да се съберат ! В Австрия , докато са работили е имало джиджи-биджи със сигурност !

8

Елемаг

преди 2 години

Ако не е военен,ще е полицай.Някой да ме обори?