144

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

143

Русофил

преди 2 години

Върни апартамента с петте балкона и самостоятелния асансьор. Тогава може да правиш изявления.

142

кифтета, пържолки

преди 2 години

ВМРО от 2014-а година са във властта, сега се сетили за приоритети. Когато ядохте кифтета с ГЕРБ, не ревахте. Мълчахте пред зулумите им - рекет, кражби.

141

ШибиРиби

преди 2 години

Чоека иска да го вкарат в парламента други ама с неговите условия. Нема значение кой само да го вкарат. Бе бой бе сопа бе шкенбе вайвода

140

Анонимен

преди 2 години

4 години къде спа бе каракачан? Що не спряхте галите от остров ман?

139

Анонимен

преди 2 години

Той Шкембе войвода, отдавна е станал ортак с дявола щом толкова далавери като на Далавери Симеонов лъснаха пред народа български. ГОСПОД Е казал "Всичко скрито, ще го изкрещят от покривите"/сега от интернет и ТВ, медиите/

138

анонимен

преди 2 години

ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ ЩЕ ГЛЕДА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ПРОДАЖНА ***. ГОТОВИ СА НА ВСИЧКО САМО И САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА. НЕ СЕ НАЯДОХА НЕ СЕ НАКРАДОХА ДОЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

137

Койчо

преди 2 години

Този хептен иска да намали гласовете за герб

136

ПАТЕРИЧКОВ

преди 2 години

Тоя шкембе войвода става само за ПАТЕРИЦА на бай0ня!!!!

135

Значи

преди 2 години

Само за тея ШАЙКАТА им е По вкус!!!Пишман патриоти...МАРШ В КИРЕЧА!!!!

134

Подкрепям

преди 2 години

обещания на ИТНпреди 2 минути2 11-Спечелване на изборите.Да а *** не!2-Назначаване на свое правителство.Да а *** не!3-Въвеждане на мажоритарен вот.Да а *** не!4-Намаляване на партийните субсидии.Да а *** не!5-Въвеждане на гласуване по пощата,електронно и машинно.Да а *** не!6-Въвеждане на задграничен избирателен район.Да а *** не!7-Провеждане на съдебна реформа.Да а *** не!8-Сваляне на Главния прокурор .Да а *** не!9-Промяна на модела на управление на България.Да а *** не!10-Изчегъртване на ГЕРБ от властта.Да а *** не!

133

Seriozno

преди 2 години

Бившите агенти на ДС и членове на БКП начело с ББ, Каракачанов, гоцето, Магарешки и Симеонов постоянно ни плашат с апокалепсиса на комунизма, при положение че те бяха и все още са част от него, даже те още повече крадат от 30 години насам.

132

обещания на ИТН

преди 2 години

1-Спечелване на изборите.Да а *** не!2-Назначаване на свое правителство.Да а *** не!3-Въвеждане на мажоритарен вот.Да а *** не!4-Намаляване на партийните субсидии.Да а *** не!5-Въвеждане на гласуване по пощата,електронно и машинно.Да а *** не!6-Въвеждане на задграничен избирателен район.Да а *** не!7-Провеждане на съдебна реформа.Да а *** не!8-Сваляне на Главния прокурор .Да а *** не!9-Промяна на модела на управление на България.Да а *** не!10-Изчегъртване на ГЕРБ от властта.Да а *** не!

131

обединени патриоти

преди 2 години

ДА ЖИВЕЯТ ИСТАНБУЛСКИТЕ МУРАФЕТИ!!РОНТ ФРОНТ родител-1 и родител-2....КончитаВУРСТ пасти да яде!

130

патриотарски изводи

преди 2 години

Мдааа....тук проблема е в НЕПРАВИЛНИТЕ управляващии в НЕПРАВИЛНОТО преразпределение на парите!И стигнахме до сакралния извод:ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА...-т.е. в мътна вода се лови риба/като всичко останало е вятър и мъгла!

129

възмУУУтен патриот

преди 2 години

Просто нямам думи и тези ще ни управляват??!!Идеолозите им от Шведската Отровна тройка/ЯнБибиян,хаджиГЕЙЧО М.и.н.е.т.ков/щели да се жертвати да се включат в политиката...А стига бе...КАКВА ВЕЛИКА САМОЖЕРТВА!!!Много напън с цвят на омлет,малко резултат!Останаха само петната по сградите и един нездрав мирис на провалена енергия...

128

Каракачанков

преди 2 години

Альоууу...джендъритеее...нека силата на мастурбацията бъде с вас!И помнете-както и да се самозадоволявате,винаги е правилно,щом в края на трето действие се гърчите от кеф....!!!!!

127

патриот

преди 2 години

Сегашните протестърски партийки са с някакви шукаритетни лозунги....Ууу-ДОЛУуу... мафия,корупция,олигархия,съдебна система,правосъдие,тикви,каскети...Управление на държава с мъже,които скубят веждите и епилират краката си не се прави!По скоро ми намирисва на ГЕЙ ПАРАДИ!И лека полека таз ГМО Лумпениада логично приключва в жалка Клоунада.Метежът умря и страх неолибералите скова,защото Черепа за рапорт ги чакат в Дубай и отчет на яйцата безкрай.

126

патриотарска памет

преди 2 години

Факт,който адски много не изнася на умнокрасивитета е това, че почти всички замесени в протестите,в някакъв момент са папали от ръчичката на Баце ,и/или са били положително настроени към него и неговите шкафчета през 10-те години на управление на ГЕРБ.Като почнеш от Гошо "обратното на острото", минеш през Славунчо Учиндолски и сестра Галева-Мая Костинбродска и стигнеш до бившите коалиционни партньори-Христо/гОООлемио нос/ и Рамаданчо Мъдев от роднинската партийка "Да ЗАГРОБИМ България"!ПОМНИМЕ!

125

поет цитира поет

преди 2 години

Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Ша мЪ "изчегъртят" А *** НА НАЙ...!