42

Анонимен

преди 3 години

Въздушните не са опасни, но сухопътните разнасят Ковид

41

Гейополитика

преди 3 години

Тези удари в ивицата Газа и на западния бряг изглеждат доста хомофобски.

40

Анонимен

преди 3 години

Повече от 120 запасни адмирали и генерали написаха открито писмо, че се съмняват в психическото здраве на байДжо.

39

Анонимен

преди 3 години

Юдите са най-войнствените от целия арабски род!

38

Анонимен

преди 3 години

До 50Такива като тебе необясними леваци са най дразнещи. Кякво значи подарена клоун? Ти сам ли се измъкна от турската окупация? Половин Европа, Русия и кой ли не се е бил тук срещу османците? Подарена ли ти е България? Всичко, което кажеш за Израел мога да ти го намеря исторически и за нас и да всяка държава . Клоун

37

до 49

преди 3 години

Спечелили са, ама друг път. Държавата им е чисто подарена

36

Анонимен

преди 3 години

Нашите опушениии и те утре ще поискат държава, защото са били то тея земи. Я стига глупости. Тоя въпрос е затворен отдавна. Там държава НЕ е имало. Става конфликт едните печелят и създават държава. Няма никакво значение, кога е било. Принципа е един и същ, като всяка друга държава. Война, кръв, държава. Това е.

35

до 21

преди 3 години

Вярно е, че палестинците не са имали държава. Ами те и израелтяните са нямали до 48г. Ама им подариха нали така. Защо не направят съшото и за палестинците. Да се очертаят границите на палестинската държава. Да ама така няма да могат кривоносковците да късат ден по ден нови парчета земя от палестинците, нали. И това, ако не е двоен стандарт

34

Анонимен

преди 3 години

Юдаците да се връщат обратно в Германия и Полша и да оставят палестинците намира

33

Анонимен

преди 3 години

Обикновени еврейски хитрости. В 01:30 часа обявиха, че започват сухопътна операция в сектора Газа, а в 03:30 часа приближени до Цахал експерти, отрекоха сухопътните подразделения да са навлезли в сектора.Сухопътни операции обикновено стартират след масирани въздушни и артилерийски удари.

32

Анонимен

преди 3 години

Браво. Така се пази държава! Успех Терористите трябва да бъдат начкани на всякъде по света. А на Иран санкции до дупка ,където ги подкрепя.

31

Анонимен

преди 3 години

Всичко си е нагласено от юдите, тея юдаци са го планували много добре. По цял свят показват как палестинците пускали ракети срещу юдаците и дават съборени сгради. Само дето тези сгради са от палестинската територия

30

Росен Плевналиев

преди 3 години

Мен ударите в Газа не ме плашат,дори ги чакам с трепет и възбуда.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Еми, Христос е бил евреин, даже не се знае дали е съществувал като реална личност :) Аз също съм християнин, обаче не съм слепец верващ :)) Сега навлезоха армията на Израел в гетото, тежко им и горко на палестинците :)

28

Анонимен

преди 3 години

През определено време, арабските държави около Израел, решават да си опитат късмета и ги атакуват. Евреите набързо ги ступват и онези се кротват за още 10-20 години....не може да им се отрече, че поне са упорити.За 100 години, Израел е направил райска градина от малкото парче пустиня, която владее. Алахакбарите, освен дупене на килимчето, мързел и закани за смърт стещу всички останали религии, друго не знаят. Затова и никой не жали тези варвари.

27

До 34

преди 3 години

По твоята логика пра българите извършват пълен геноцид то славяни и траки.

26

Анонимен

преди 3 години

Аз съм християнка! Като такава почитам Дева Мария и Иисус Христос, а те както всички знаем са евреи. Няма да кажа и дума срещу евреите, които защитават държавата си, особено когато са нападнати първи от мюсюлмани.

25

Тази агония:

преди 3 години

Ще продължи Симеоне 2 до последният ти дъх ще се мъчиш в зверска агония удар след удар.Осакатен и жалък след 60 години ужаси ...

24

Само и единствено:

преди 3 години

Ако теглите ножа на Симеон 2 - стиска със здравата си ръчичка нечии живот нацистчето русо, но не моят.Отрежете му и здравата ръка!

23

Анонимен

преди 3 години

Какъв сектор това са над 1 милион Палестинци държани в Концлагер в собствената си държава!