22

Анонимен

преди 2 години

Има такава д(алавера) започнаха с пинизите.

21

Анонимен

преди 2 години

Виждаме как Радев ги оправяПочна се с ,,прозрачната,, приватизация.

20

Анонимен

преди 2 години

Докторите, мълчете си и поддържайте пандемията, давам по хилядарка на месец отгоре. Иначе - оставате без работа. И те поддържат, оня краде и в един момент - пари няма. И пак останаха без работа, ама оня пък си окраде де колкот можа. И ся накъде, м? Видехте ли се, докторите що за стока сте? На гърба на хората, оня напрай пара, обеща и на вас ама не даде и сега решихте да кажете. Ей за тва държавата е на тоя хал. Лъжат, мажат и като не си вземат пая - ама то лъжа беше. А здравето на хората????????

19

Анонимен

преди 2 години

Е нали боко уж раздаваше по холядарка над заплатите всеки месец че били на първа линия? Как така има хилядарка а заплатата неизплатена? Или то май само за пред хората беше. Ни заплати, ни хилядарка. А, ко стана? Къде тогава отидоха тия изписани пари (хилядарките) на лекарите? А бе тоя няма да няма второ шкафче?Всичко ще лъсне скоро, и ако се окаже вярно че е лъгал че ги дава а всъщност не е... ми в затвора за лъжа и измама с цел финансово облагодетелстване. Не го бавете, че ще избяга.

18

АнонимеН

преди 2 години

ИСКАХТЕ БУДАМОН ОТНОВО ,АМИ НА ВИ ГО!!!-СМЕНИ НИ ЛЕКАРСТВАТА С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ КОГАТО СМЕ БОЛНИ , ВИЗИРАМ ЛЕКАРСТВАТА КОИТО ДЪРЖАВАТА ДАВА НА ОНКОБОЛНИТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БОЛНИ ,ТЕХНИТЕ ЛЕКАРСТВА БЯХА СМЕНЕНИ С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ!-КУПИ НИ НАЙ-ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ-СЪКРАТИ ПАРИТЕ ЗА БОЛНИЦИТЕ , ЧЕ И ЗА БОЛНИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ ПО КЛИНИЧНИТЕ ПЪТЕКИ И СЕГА ПАЦИЕНТА ПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО!-ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ СА ПРЕД ФАЛИТ А ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ОТИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И САМО ПОЛОВИНАТА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ЗДРАВЕ!

17

Анонимен

преди 2 години

"Хората не са получавали заплати от шест месеца.Знаетели гн Барцелонски - отворете чекмеджето

16

лудите

преди 2 години

Къде ще се лекуват?

15

пациент

преди 2 години

До Активист на БСПАми за нервно-болните нищо не се говори а само за заплатите на лекарите.

14

6

преди 2 години

ПРеместете я в Опан! Или в Мало Бучино!Дето ги нацвъкаха тези умирални под път и над път!Неколко диктори и сестри с по една слушалка , продънени пегла , казармени тоалетни и пр.

13

Анонимен

преди 2 години

А Горанов,като беше министър на финансите,тихо мълком плати 50млн.лв.дълг на Правителствена болница.

12

Активист на БСП

преди 2 години

След толкова кражби от ГЕРБ-нормално!

11

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава!Никъде!

10

Анонимен

преди 2 години

Раднево, ТЕЦА има пари, хората имат пари. Надушили са далаверата и са фалирали болницата, изгонили са лекарите и сега чакат да получат наградата си от кражбата.

9

Анонимен

преди 2 години

Умишлен фалит и приватизация за жълти стотинки.Продължават с измамите и кражбите.Ремеде от директора, който купува болницата без пари.

8

Ужас и срам

преди 2 години

Приватизирана болница-абе тези нормални ли са? Това да не ти е някоя фабрика,сега богатите ще почнат да си купуват общинските болници-това е ЗДРАВЕ.Ще търгуват и наддават за здравето ни.Ужас!!!

7

Истината

преди 2 години

Делото за кражбите в болницата в Раднево стигна до Гешев-познайте резултата?!Сега ще имат частна болница-бедният народ да плаща,ако не-да мре.Жалко за хората

6

От Раднево

преди 2 години

Ами то под ръководството на кмета и защитата от ГЕРБ се окради болницата с милиони, за да може сега да я купи на безценица неговото приятелче Ибрям.Схемата кражба, умишлен фалит и договорена приватизация отдавна се играе в нашата страна.Сега дори в бонус ще купи и медицинския център-пълен монопол в района,а лекарите и пациентите -кучета ги яли!

5

Бо Тик Вун

преди 2 години

Работа, Работа, Работа!

4

Мистър пи

преди 2 години

Ще има затваряне на болници масово заради не изплатени заплати към лекарите на първа линия

3

Анонимен

преди 2 години

там кметчето нали е от шайката?Да беше се примолил на Боко да му даде някое кюлче да спаси болницата, сега остави цял един град без болница, срам