24

ЧИСТКА

преди 2 години

Новият зам.-министър на МВР Венцислав Катинов, който е бивш шеф на ОДМВР - Плевен, човек на разжалвания отвсякъде Цветан Цветанов, на президентския съветник Пламен Узунов и на кмета на Плевен Георг Спартански, е натоварен с тежката задача да държи под контрол гласуването на изборите на 11 юли, като лице на вота за Северозападна България.ромския вот в полза на една партия...

23

Аз

преди 2 години

Ами то третото място може да е за Васето Божков. Толкова пари потроши момчето покрай протестите. Да не му е лесно горкото?

22

Анонимен

преди 2 години

В ход е акция по оневиняването на съветника Узунов в аферата с джиповете, следва отмяна на обвиненията срещу Божков, Василев Овчаров...откраднали милиарди от държавата.

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОнзи, гологлавият главсек на МВР от Луковит ако го махнат, Гешев няма да може да си върши работата. Макар че настоява за "независимост на прокуратурата", И.Г. без помощта на МВР няма да има никаква информация, защото няма свои агенти по места.Отделно от това, методиката на спецсъда беше следната: арестуват набелязаните за жертви, държат ги по 5-6 месеци и чак след това, когато са се превърнали в парцали, ги разпитват. Така държаха Иванчева,Петрова,Баневи, Арабаджиеви,Стайкови.

20

Анонимен

преди 2 години

А Хаджиев си остана на власт, така ли? Този,който заля с кръв площада пред МС и чиито джелати третирха хората като животни! Проверете на снимки как четирима джелати тътрузят млад човек - студент, учещ в чужбина, а петият - техният отдельонен комендир, го рита. Хванаха и петимата полицаи - отърваха се с дисциплинарни наказания. Хаджиев беше един от героите, недопуснали към 12-15 хил. коли връщащи се от великденските празници м.г., да се приберат в София. Нощуваха в полето...

19

Анонимен

преди 2 години

Ха, ми то пак кадри на Бойко бе!

18

помнещ

преди 2 години

Подкрепям горещо,действията на новият министър Рашков! Структурите на ГЕРБ точно там,ако останат същите.Нищо няма да се промени!За това,не само рязане от корен,а и култивиране след изкореняването на корените в тази структура! Създавана с години верни кадри на ГЕРБЕРИЗМА!И лично към бившият министър председател!Дърт бивш комунист,пребоядисал се за една нощ,и създал Групировката си ГЕРБ! Действаща силово,както действаха другарите му мутри след 1989 г! Чистка на плевела задушил България 15 г вече!

17

Анонимен

преди 2 години

Е, нали Борисов бил раздул администрацията?Вие щяхте да оправяте положението.Вижда се колко го оправяте.

16

Анонимен

преди 2 години

Чисти *** братко.От корен.

15

До 50 гошо

преди 2 години

Гошо, ти ли си бе ... с прякора тъ ...

14

Гошо

преди 2 години

Трябва лапачка нали искахте Комунисти а сега де е на БГ!! За три месеца тия ще натрупат толко кредити и липси колкото Боцето не можа за 10 години! Ще ги търсите ГЕРБ СЪС СВЕЩ! Аз ако съм на местото на Боци ще се отегля заслужено при децата си във САЩ и въобще няма да се занимавам!!!Българския народ винаги си е заслужавал съдбата!!

13

Кънчо

преди 2 години

Тия на всеки министър слагат по 3ма заместници...хахахах Гласуваха си заплатка 10к и айде на хранилката...браво.

12

Пострадал

преди 2 години

А Директора на ОД МВР Смолян, кога? Най- слабия и некадърен Директор в историята на Смолянската Дирекция. Изпълнява само поръчки на ГЕРБ. Г-н Министър, давай смело. Сменяй го!!!!!

11

Мяу

преди 2 години

В МВР са назначени професионалисти, които не могат да открият една кокошкарска кражба. По им е лесно да сплашат жертвата с пагона. Изчистете ги.

10

астора

преди 2 години

А шофиора на Мето Илиенски остава ли

9

Анонимен

преди 2 години

Стълбата се мете от горе ДО ДОЛУ.

8

Браво

преди 2 години

Мале Мале този ще разгони бардака и куртизанките на Борисов останаха без сутиньор.

7

Скоро

преди 2 години

Хубаво е че новият министър е обещал съкращения в полицията, тази шайка търтей трябва дасе разгони.

6

Анонимен

преди 2 години

"Всичката мутренска сгaн трябва да бъде изметена от държавните институции."=-------------------На Куково лято. Мафиози сменят други мафиози.Докато не се изпотрепят един-друг в България няма да просветне.

5

Анонимен

преди 2 години

И оня гологлавия главсек е за махане. Всички герберски калинки трябва да си идат, защото ще бойкотират работата на министерството.