80

никога

преди 1 година

Жена съм и като дете мечтаех за красив дом, дрехи и свободата да обиколя света...Израсла съм при религиозни селяни в скандали за пари и от такива семейства ми се гади...

79

Така е

преди 2 години

Защо жената да има право 50% върху всичко, когато си намери друг по-богат любовник, защо трябва да ограбва бившия си мъж, когото е мамила и унижавала?

78

Най-бедни затова

преди 2 години

В България хората нямат пари да се женят нито пък още повече пари да се развеждат и да плащат заплати и високи такси по адвокати и съдилища.Като в арабският свят най-добре, когато мъжът каже три пъти върви си *** и вече се счита съжителството за прекратено чиста и практична работа.

77

Полезно

преди 2 години

Ще бъде са правят скрининг наблюдения на полово предаваните болести от безразборни интимни връзки на живеещите на семейни начала това са огнища на зарази.

76

Анонимен

преди 2 години

Елън Мъск - 3 развода.Доналд тръмп - 2 разводакога ще ги стигнем американците?

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 91Ти така ли си?За какъв се омъжи?

74

Анонимен

преди 2 години

Безос се разведе.Гейтс се разведе.Аз не мога да си го позволя. Затова няма да се женя.

73

Анонимен

преди 2 години

Няма разводи, защото няма бракове. Българският мъж масово не ще да се жени, обикновено се сеща към средата на 40-те си години, че си е пропилял живота и усилено почва да си търси съпруга само дето повечето дето той си ги търси (млади и оборотни) вече са се омъжили за други мъже, най-често чужденци. Ех тежък е живота... да...

72

Анонимeн

преди 2 години

Така е, защото никой не ще да сключва брак !

71

Анонимен

преди 2 години

Пробвах развод , сметнах , скъпо излиза и съм обвързан Един приятел се разведе и оная му взе апартамента , колата , част от банковата сметка , издръжка плаща за детето Добре , че ската малко пари и си купи една гарсониера , та му е спокойно

70

Анонимен

преди 2 години

до 85 "ХАХахахха! При монархията, поне беше отркито, койт ти е цар."Докато не се гътне някой съветник и не излезе, че царя и обувките не може да си върже без него. ;)

69

Православен славянин

преди 2 години

Тука са и женят по малко !

68

Анонимен

преди 2 години

До Щом не се бракуват"върнете им ергенския данък в заплатите."Странно! Как така нещо толкова абстрактно, измислено и несъстоятелно, като някой чиновник, нает за да ми подобри живота, решава че има едва ли не Божественото право, да ми прави живота тежък, защото не искам да се обвържа с човек, в чиято обич не съм сигурен? Ти си жалък роб. Роден си роб, живееш като роб и ще умреш като роб. За такива като теб, аз милост нямам. Но виж ... камшик имам.

67

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 81ХАХахахха! При монархията, поне беше отркито, койт ти е цар.

66

мхм

преди 2 години

Защото струват па ри, а то не че има много бр акове.. а да не гово рим за де ца.. на последн о място в св ета по при раст (ние сме на ми нус)

65

анонимен

преди 2 години

Стига глууупости - не се съхраняват никакви други гени. При ДНК АНАЛИЗИТЕ ГЕНИТЕ СА САМО ОТ ДВАМАТА РОДИТЕЛИ. СТИГА СТЕ ПЛЕЩИЛИ ПРОСТОТИИ

64

анонимен

преди 2 години

Надявам се, че са по-малко поради малко бракове, а не поради овчеееедушие. Който държи всъщност на живота си и точно на брака, не търпи и се развежда. Бракът е анахронизъм като монархията.

63

анонимна

преди 2 години

Повечето бракове са пълен фалш. Пенсионерка съм и познавам достатъчно. Няма нужда от брак, няма нужда да траеш някого било то заради деца или хората. И едните, и другите в крайна сметка си гледат собствения живот, а вие траете, докато се споминете.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе много положителни новини напоследък за българите. Това временно ли е и скоро ще продължи ли 30+ годишната пропаганда какви *** сме?

61

Фолклор

преди 2 години

Какви ти разводи в България! Хората или нямат пари за развод или продължават уж да са заедно заради имоти!!! Иначе, всъщност истинските и стойности семейства са малко!