58

Щирлиц

преди 2 години

А четвъртата вълна къде я изпратихте,м?Мамини сладки....

57

МНЕНИЕ

преди 2 години

НОЩ ще го запомня с Корупцията на Борисов за Астра Зенека - избиха хора с тази ваксина заради една жена от ГЕРБ - тя е представител на Турска Фирма за Ваксини .

56

анкета

преди 2 години

След всичко написано по-горе от този човечец,взел се кой знае защо много сериозно,че е бил някакъв фактор в ковид истерията,може да заключим само едно:1.Има вроден *** и пълна духовна тъпота (+)2.Няма вроден *** и пълна духовна тъпота (-)

55

?!?!?

преди 2 години

Математиците се занимават с математика! Не със слугинаж на власта! Не със гнусни спекулации с цел изкарване на някой лев! Благодаря!

54

Анонимен

преди 2 години

Професор Витанов каза, че мястото е свободно. Надявам се да остане такова и повече да не се заема, дори и от математици. Професоре, Вие сте умен човек, но за мен сте кариерист, знаете как се лови риба в мътна вода. Масовата обществена динамика, епидемията е такава, е непредвидима и не се подава на формализация. Професоре, никакво намерение нямам да Ви благодаря за живота си, не съм Ви молил да ме спасявате. Стокхолмски синдром към робовладелци като Вас няма да изграждам в себе си.

53

Математик на какво ?

преди 2 години

Каква е тази екзотична длъжност и кои са НОЩ?Баце вече ги разформирова веднъж. Сега като ги разформирова и новият здравен министър, ще им е тамън за втори път.

52

Мария

преди 2 години

Интересен изказ от човек с титла "професор". Крайните и категорични мнения, както и арогантната самоувереност не подхождат на хората, които принадлежат към научния свят. Поне не би трябвало.

51

Анонимен

преди 2 години

Човекът, както е видно скромно и тихо, без шум и жупели работи на нивичката си.

50

Анонимен

преди 2 години

Математика на НОЩ може да се гръмне... А и нощ е разпусната и силно се надявам съд за тези хора които побъркаха хората с техните черни и мрачни прогнози които не се сбъднаха....

49

Анонимен

преди 2 години

Народът е тотално изтрещял и даже не разбра казаното от математика.

48

ниддиа

преди 2 години

В Бг има действително намаление, но няма никакви мерки, което означава, че нещо не е наред. Или числата не са били толкова високи преди, или много голям процент го е прекарал, или не е толкова фатално това заболяване. Едно от тези 3 неща е вярно. Първа доза на ваксина не може да доведе до такъв спад, ако се вярва на числата в портала им както и да се вярва, че ваксината препазва.

47

Математик Витанов

преди 2 години

12. Някой да пусне водата след мен.

46

Анонимен

преди 2 години

Г-н Математик можеш ли да сметнеш, колко хора през тази година биха починали, ако не се бе разразила цялата тази ситоация имам предвид без КОВИД или каквото и да е.

45

Случаен минувач

преди 2 години

Ей, и ла п ни ли цензурирате вече бе? Ставате смешни...

44

Случаен минувач

преди 2 години

Голям залък *** - голяма дума не казвай!

43

Анонимен

преди 2 години

Леле този какъв нарцисист е. А, бе анколо голям мерак имаш за слава, кой каде и какво рупа какво значение има явно е че нарцисизма ти и желанието да се появява по медийте ти замъглява математическият ти ум и не можеш да разбереш друго че с негативните си имформацийте побъркваше хора който бяха и са на ръбът ако щеш и на физическото си оцеляване, но пък и кой си ти вирусолог лекар биолог че да правиш мат. изчисления как и какво точно ще се случи.Опитай се да сметнеш числата от тотото щом си то.

42

Киро Кюмюря

преди 2 години

едва ли ще чете тук, ама да си кажа: другарю, ти си една надувка пълна с въздух, преди 3 седмици плямпаше плямпаше друго...

41

www

преди 2 години

А пък колко на сериозно се е взел, направо нямам думи. Един го мразел, друг незнам какво. Как е възможно да си мисли, че хората се интересуват от него. Когато му чета излиянията се чудя що за егоцентрик може да пише такива простотии. За съжаление няма как да му видите прогнозите, които даваше. Имаше огромни разминавания. Освен ако пред хората е давал едни прогнози а пред щаба други.

40

ИСТИНАТА

преди 2 години

Тоз математик да се навре в мишата дупка, откъдето е изпълзял. Да се пробва в някоя софтуерна фирма, там може и да му минат лакардиите.

39

www

преди 2 години

До Няма нужда от БуровВинаги съм следил изказванията на този човек. НИКОГА не е давал точни прогнози. Сега говори за имунитет след 63 дена. В момента се имунизират средно на ден под 10 000 човека с първа доза. За 63 дена това означава 630 000, заедно с тези вече получили поне една доза стават 1.3 млн.Заедно с преболедувалите ще стигнем 2 млн. Вари го, печи го, това е под 30%. Да не говорим за другите му прогнози...