29

Диана

преди 2 години

Не е никак трудно да превземеш цялата Газа! - въпросът е какво ще стане после...А това после не изглежда никак розово за евреите...Тези хора не могат да разберат, че насила хубост не става, уж се пишат много умни...Не е толкова важен нито Йерусалим, нито нищо пред живота - ако Христос беше жив, какво щеше да избере смърт или живот, според вас...Срамно е заради някакви сантименти да се посяга на живот на хората, срамно е да разчиташ на оръжие за да задоволиш някакви имагинерни желания...

28

2021

преди 2 години

Случайни неща няма,как с всеки изминал ден конфликтите се увеличават,съвсем скоро очаквайте глобален конфликт !!!

27

Анонимен

преди 2 години

Ами, ще ги гази. Народната поговорка казва: "Ако би мирно стояло, не би чудо видяло."Според определена група форумняци, когато ти фъргат ракети връз къщята требе да ръкопляскаш и черпиш хвъргачите с шербет. Много сбъркани хора има в БеГето.

26

НОВО ПЕТ

преди 2 години

Израел пак ще прегази арабите....както винаги до сега

25

Анонимен

преди 2 години

Търговци араби до изманици евреи не виреят. Историята го потвърждава.Нещата се радикализират и се трупа напрежение.

24

War games

преди 2 години

По-добре екипираните терористи ще атакуват по земя аматьорите терористи.Нека по-добрите терористи победят!

23

Анонимен

преди 2 години

Турчлята що не идат да окажат солидарност на ислямските си братя? А да, те могат само да нахлуват във вече разбити държави и да завземат територия и да правят геноцид на цивилното население на малки и беззащитни народи. От истинска битка с истински противник бягат с подвита опашка.

22

Анонимен

преди 2 години

Ще има кютек.

21

Бенямин Нетаняху

преди 2 години

Вярвам ти за турчина, вярвам ти, че си българин, вярвай си и ти, харе кришна, довечера зарята е от мен.!.

20

Анонимен

преди 2 години

Божи Гроб ТРЯБВА да бъде опазен, *** кат чета май некои съучастници, май ше ходят да се сражават на страната на ишаците, за да изпитат удоволствието от Божия Гняв и проджектайлите на Щатските Фантоми.Good Luck на мераклиите!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22"Как избирате кого да защитавате не знам. За мен и е" .---- лесно - едните са окупатори от 50 те години на миналия век, а другите живеят там от хилядолетие!

18

Анонимен

преди 2 години

Как избирате кого да защитавате не знам. За мен и едните, и другите са лоши.

17

Анонимен

преди 2 години

така ще е! след като краварите откраднаха половината земя на палрестина и я подариха на евреите да си направят държава и да си затворят очите за факта, че краварите дадоха амнистия на много инженери нацисти, които да работят за тях! като фон браун, първия шеф на наса и човека , който изобрети ракетите фау и направи краварите космическа държава!

16

До 16

преди 2 години

Преди 15 г евреите тръгнаха срещу Ливан и такъв пердах изядоха че сега само се ежат в тази посока.

15

Анонимен

преди 2 години

Фашистите израелци се гаврят с палестинците.Тече време и светът ще се обърне срещу тях за зверствата им и несъразмерната сила, и ще паднат в изолация.Защо воюват с Газа, а не воюват със Западния бряг?Западният бряг го крадат, крадат водата му и се бият с Газа.Пълно изтегляне на окупатора от окупираните земи и водоизточници.

14

Анонимен

преди 2 години

Тук има уловка за Ердоган ако клъвне да защитава палестинците ще му спретнат САЩ пролет,защото и Иран ще се намеси и ще стане мътна и кървава.

13

Анонимен

преди 2 години

Тръгнат ли еврейските войски, НЯМА кой да ги спре, ако ще и вси комшии да направят овенна сбирщина.Спомнете си какво се случи на Египет и как еврейските фантоми и миражи разпердушиниха вси СеСеСеРейски овенни самальоти за броени дни.И "Нищо ново под слънцето..."

12

селянин

преди 2 години

абре един наш специалист в една друга статия викаше че нема такова нещона кой да вервам

11

Анонимен

преди 2 години

Абе, като ви чета коментарите си мисля, че ако някой хвърля камъни връз тиквите ви, ще си мислите че вали дъжд.Големи ристиени се извъдихте.

10

Лоши хора!

преди 2 години

Лошите палестинци не искат да освободят обитаваната си от векове земя, за да се настанят окупаторите!Лошите руснаци се защитават от американския окупатор в руско говоряща Украйна, чак имат наглостта да си местят армията на соя територия, докато американците провеждат учения в Черно море, България Румъния и активни мероприятия в Украйна!Е тва си е а брейв ню уърлд от всякъде!