30

Име

преди 3 години

До Абе...Време е да прочетеш и да се научиш малко, че тировете не се запалват от това , че са на дизел! Дизелът се пали най-трудно от трите разпространени горива. Тир-овете в90% от случаите се палят от инсталациите си, има случаи и на гръмнали батерии. Стани грамотен.

29

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко месеца поредният тир се запали на Тракия. Сигурно и той е бил на газ. Ха-ха!

28

Абе...

преди 3 години

От време на време като се запали някой камион или автобус на пътя - поне 2-3 пъти годишно имаме такива инциденти, никой не натъртва, че са на дизел. Инцидентите не са заради АГУ, а заради немарливостта на собственика.

27

Лично

преди 3 години

аз сам сменил сериозно двуцифрено число автомобили. И винаги, ако не друго съм държал да не са с газова уредба! Аба била фабрична...Е, и? Евтинкото понякога излиза скъпо. Но това си е личен избор на всеки.

26

Архимандрит Груйчо

преди 3 години

И някои мечтаят да се газифицира държавата като на запад - смех.

25

House M.D.

преди 3 години

Камелийче, точно колко тежки са тези изКарАния?

24

Киро

преди 3 години

това гориво трябва да се забрани ... поредните жертви на криворазбраната икономия

23

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко ви предупреди да не купувате и карате Шкода.Шкода е ментето на Фолксваген.

22

тъй де

преди 3 години

''Автомобилът е бил с газова уредба.''-----Всичко е ясно, иначе пестим, пестим.........!

21

въх

преди 3 години

''с тежки изкарания.''..................!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

В малкото случаи, когато съм виждал запален в движение автомобил винаги е бил с газова уредба. Един път не видях бензин или дизел да пламне в движение.

19

Анонимен

преди 3 години

Газта не е опасна, стига да се спазват изискванията за монтаж и профилактика. Но като знам българина колко е "умен" и от всичко разбира.... И стига с тази "немотия" и "мизерия". С такъв акъл, толкова! Аз защо карам само нови коли изкарани от магазина? Вярно, първата си кола купих на 43 години. Защо сестра ми кара барутници на по 15+ години платени от родителите ни? При еднакви условия, старт и ген.

18

Жалко за...

преди 3 години

...хората.....Поредната безсмислена загуба на пътя...Дано момиченцето се оправи, милото!Таткото нека почива в мир!

17

Анонимен

преди 3 години

До УИма го и този момент, и аз съм чувал доста от сорта на "абе ,кво ти дреме, нали се търкаля..." Щом върви колата нищо не се пипа, не се поддържа.. мн често срещан начин на мислене

16

redordead

преди 3 години

то има цели градове, които готвят и се отопляват на газ, ама *** решил да дава акъл...когато е било открито електричеството и изборетени първите ел. крушки е имало такива умници дет са казвали, че това е абсурдно.А реално, всяк една неизправна система може да причини проблеми. По селата ми е ясно как се проверяват колите и ГТП-то как минава...

15

Анонимен

преди 3 години

Има един милион начина да те прибере дядо Господ , ако ти е дошъл реда карай ако искаш колело.

14

У

преди 3 години

Не пишете глупости !За да се запали кола трябва да има триъгълника на пожара- гориво, въздух и искра. Всяко гориво е леснозапалимо, въздух има навсякъде и остава да няма искрене+гориво, горещи кабели и т.н. За съжаление най-често колите се палят от непоглеждана или разбутана и оставена така електроинсталация. Пускат се нови консуматори, кабели които трият в корпуса, допълнителни фарове, аларми и газаджиите яко разбутват. На мен ми се е палил Голф от протрити кабели, естествено бутани от някой

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Не е немотия, а сбъркани приоритети. За цигари и алкохол сигурно доста пари е дал. Познавам състоятелни хора, дето гледат на всяка цена да минат "тънко'. Вече няколко пъти се опариха и акъла не им идва. На друг му пламна токущо докараната луксозна кола н-употеба от Итали близо до КАТ София. Та това с "немотията"..... Акълаааа!

12

Анонимен

преди 3 години

Не е добре положението, хората карат със стари газови уредби инсталирани на още по-стари автомобили.... немотия страшна..

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо опасно няма в газовите уредби, ако се поддържат правилно. Има и фабрично инсталирани газови уредби. Тя и гумата може да ви гръмне в движение, но не карате по джанти, нали?