15

Анонимен

преди 2 години

Няма да нося "маска" на открито, каквото ще да стане. Това е напълно излишно извращение!

14

Анонимен

преди 2 години

"Разбира се, музиката ще продължи да бъде забранена"Ама разбира се. КОВИД все пак. Безумията са толкова безумни, че дори няма опит да бъдат обяснени. Приемайте и това е.

13

Анонимен

преди 2 години

Нечистоплътие, твойто име е Полуграмотност с висока диплома.

12

Bili

преди 2 години

Някой сравни носенето на маски с носенето на кръст от вярващите християни....носиш го, целуваш и той те пази от злото...и са знак на покорство. Ако не носиш кръст, рискуваш...обществено наказание.Църквата/религуята е най-успешния и продължителен бизнес модел, който сега се променя във вяра в "Науката". Новия култ.

11

Бьлгари

преди 2 години

Повече не ги обиждай За стотинки и майките си продаватНяма по голям плазмодий от бьлгарина

10

Е

преди 2 години

Тва важи за тебе вместо да пестиш водаИ да се кьпеш само в сьбота на празник

9

Анонимен

преди 2 години

Ние българите се справихме по-добре с вируса от гърците.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво правели в Гърция ми е все едно.В държава, упражняваща такъв явен геноцид върху хората, нямам намерение да ходя.

7

българин

преди 2 години

Пропуснах да отбележа че коментарът ми е към номер 5

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"тълпата е възвишен творец на всякакви зарази"Дори и така да е, какво? Хиляди години е било така. Защо трябва да позволяваме на шепа психясали *** да ни казват какво да правим?Ти, като част от тълпата, на какво си творец?

5

Анонимен

преди 2 години

Маските и дистанциите стават все по- нужни. С хигиенни навици категория нула тълпата е възвишен творец на всякакви зарази. Трябват едри надписи и билбордовенавсякъде, че всеки трябва да се къпе всеки ден, да сежподдържа чист и обезмирисен и да си носи по два пакета салфетки. Засега е практика обратното, а контролните органи пакат само актуализирания на заплатите си. Дотам им е и на тях хигиената. Дереджето е дръж мъ да тъ фана.

4

Леша

преди 2 години

маските - първия белег на звяра

3

не страхлив

преди 2 години

До: номер 1В секундата, в която чуя новината че са премахнали изискването да се носят маски ще я хвърля! Разбира се, на определено място.

2

Анонимен

преди 2 години

Задава се езонът на страничните ефекти от ваксините. Отпаднат ли ваксините, андемиятаизчезва яко дим. Всеки ваксиниран ръси вкруси и заразява сертифокатно всичко по допирателната. Пандемията се поддържа неистово точно с натрапените т. нар. ваксини.

1

Анонимен

преди 2 години

Даже един светъл, слънчев ден да обявят тържествено край на пандемията и сваляйте маските, то ние сами вече няма да посмеем. Ще си ги носим до живот за всеки случай и ще се ваксинираме при всяка възможност. Такъв страх са ни наплашили, че няма спасение.