22

Анонимен

преди 2 години

otkloniavat vnimanieto ot bg offshorni koncesii i bg offshoren iznos na surovini, v tova chislo trudova profesionalna sila i capital, poradi izkustveno teroristichno zadarjane na bg trudovi dohodi na nisko svetovno nivo...za spyonite vinagi ima neogranichen dostap do nationalnite bg capitali i sekretni dokumenti..bojkov i dineva, bobokovi, arabadjievi, banevi, rusev, gebrev, mandjukov, pavlova, bokova...

21

...

преди 2 години

Хе хе, народа го е казъл най-добре това! Момчето взе парите и каза: ше видим! Значи доколкото го разбирам това сега по света е важно не толкова да знаеш а требе да си тарикат и да можеш да лъжеш и мамиш! И после с един начален капитал и мое да направиш едни милиарди евро! Ето тоя пък и едни българи с едни one coin го направиха, те и едни десетки хиляди банкери го направиха това 2008г и накрая зеха парите и казаха ше видим! Така, че лъжете мамете и ще сте милиардери! Това е!

20

Анонимен

преди 2 години

Убих милионер !! Поздравете ме и правете като мен !

19

За това са учили

преди 2 години

Е па за това са учили,дошли и овцете издоили!

18

Анонимен

преди 2 години

Отрицателните лихви на *** от ЕЦБ водят до ТОВА.и това е само една малка част от измамите които вървят в момента.Ще се повтори колапса от 2008ма.банките пробутват на клиенти с цел избягване на отрицателните лихви ст руктурирани продукти клас "джънк(шит)" обединяващи облигации от най-нисък клас (банкрутирали компании) с такива от топ клас и пробутват всичко за ААА.Само гледайте какво цунами се задава.Същата история като ипотечната криза и CDOтата..........Мазалото ИДВА !!

17

Нели от САЩ

преди 2 години

Някой в БГ търси ли комсомолския секретар Анжел уж построил луксозния комплекс.

16

Хаха

преди 2 години

Сещам се за Исторически парк тук в България, който вземаше от хората хиляди левове и обещаваше голяма възвращаемост :) .

15

КЛ

преди 2 години

Ся, в България, освен комар, друг съществен чужд бизнес, нема. Ба ли го. Се е нещо. Ама ние не сме офшорка, да перем парите на мафията. Фащаме некоя и друга *** сделка, но е кокошкарска работа. Айде, бе, властимащите, ко ши прайм, далаверки или к'во.

14

Анонимен

преди 2 години

барцелонска вила е вилуидна и завилена в потяйности като немски монастир. Да не би Цвю Цвюаро да е преметнал британския шмекер за да шитнат барцелонската секвоя, майна, филибето?

13

ГОБАРА

преди 2 години

Нямат край балъците.

12

Анонимен

преди 2 години

Що че правим?

11

Анонимен

преди 2 години

ЗА ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ ПАРИ НОВИНА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРАВИТЕ АЛОО.

10

Анонимен

преди 2 години

ПРИ НАС ЗА 200 000 ВИРТУАЛНИ ОВЦЕ ДРЪПНАХА 100 000 000 (МИЛИОНА АМА СТО) СПОРЕД ДАННИТЕ В НАШИТЕ НОВИНИ. ТИЯ СЕ КОСАТ ЗА 400 МИЛИОНА И РАСЛЕДВАНЕ ША ПРАВАТ И ПОСЛЕ ШЕ ЧАКАТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СИ ПРАВИМ КЪЩИ И ВИЛИ И ЯХТИ И МАЙ СЕ УНЕСОХ.

9

Бай гошо

преди 2 години

Сега румбата Радев като върне мафията на власт и у нас ще има възможност за подобни инвестиции :)

8

Анонимен

преди 2 години

БСП НЕ СИ ПОПЛЮВА. ГЕРМАНИЯ ЩЕ ГИ ПРЕЖИВЕЕ НИЕ КОЛКО СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ!

7

Понци

преди 2 години

Работата е кристално ясна. Мъгливи истории, начално трупане на капиталови инвестициии после забавяне, което в края води до намалени или отложени плащания. Неизбежен фалит. Понци, та дрънка. Минаха вече 100+ години от създаването на тази схема и алчните за пари некадърни инвеститори не се научиха как да разпознават Понци. Само пари са им в главите и резултат от това е винаги един и същ - парите им вече ги няма в джобовете им.

6

MaйMyнaтa

преди 2 години

Това не са инвеститори, комарджии са, и то от най бруталните и лакоми

5

Анонимен

преди 2 години

Изхвърлете и нашата корумпирана мафия, сега да разчистят добре оборите от !На тези ман, гали да се отнемат имотите и парите на цялата фамилия и на другите мафиоти и корумпирани служители и други корумпирани лица и на схемаджии - също!

4

Анонимен

преди 2 години

Имали пари - дали ги. Аз като нямам излишни пари, не търся по интернет такива съмнителни инвестиции.

3

Анонимен

преди 2 години

Червените взеха властта и почнаха грабежите и убийствата.Днес казаха че и парите свършили.Браво другарю Радев !!За 1 ден надминахте онова което ГРАБ направи за 12 години !!