11

Анонимен

преди 3 години

Убийството се случва, когато жертвата по някакъв начин докаже, че не е човек. Права е психоложката - това е безнадеждност.

10

Анонимен

преди 3 години

Не е ревност

9

Анонимен

преди 3 години

За това в Холандия има платени услуги. Там не са толкова прости хората...А у нас като се почнат едни драми с тия странични връзки, ум да ти зайде, ама манталитет, какво да се прави. И двата пола са си виновни.

8

Анонимен

преди 3 години

до 6 СтоянГ-жо Антонова не съм психолог но ми е ясно че става въпрос за възпитание манталитет да не кажа направо простотия.Куцо кьораво и сакато запаса оръжие и започна да раздава правосъдие.-------- Аз пък съм психолог любител и щк кажа, че мислиш с гз си. Оръжието не убива. Ако нямаше пистолет, щеше да я заколи.

7

Анонимен

преди 3 години

"Г-жо Антонова не съм психолог но ми е ясно че става въпрос за възпитание манталитет да не кажа направо простотия.Куцо кьораво и сакато запаса оръжие и започна да раздава правосъдие."Ммм не точно. Щеше да е добре, ако през 90те така трептене мутри и корумпирани политици...

6

Обективно

преди 3 години

И двамата са имали семейства с деца....Какво казват половинките им или е тайна?

5

Анонимен

преди 3 години

А още по-често причината е полагане на стърчащи израстъци на мъжка глава.Накрая всяка майсторка си намира Майстора.Пито - платено.

4

Явно

преди 3 години

...той не е искал тя да заминава за Брюксел! " " любов" или чувство за собственост???

3

Стоян

преди 3 години

Г-жо Антонова не съм психолог но ми е ясно че става въпрос за възпитание манталитет да не кажа направо простотия.Куцо кьораво и сакато запаса оръжие и започна да раздава правосъдие.

2

Бай Иван

преди 3 години

Като гледат холивудските бози, е нормално да изплискат легена бързо ;) !!!

1

Анонимен

преди 3 години

някоя лелка меркантилна тарикатка, дето рогоносецът войник когото ние сме хрантутили цял живот а той хрантутил нея, си е намерила белгийски тъпкач по интернето и зарязала зеления чорап. той решил да и направи сепуку. ама не уцелил както требва. казваш и да *** цевта баце. ако и другите войници са със същия мерник дайте да ги уволняваме. чебурашкин ти си следващия. ако не спечелиш изборите, деси поетеси ще си фане друг да я кара за *** с буркан и охрана.