12

Анонимен

преди 2 години

Колкото и смъртта на М. Цветков е причинена от успокоителен чай преди изпит.

11

глас от тъдява

преди 2 години

Ха ха ха, типично оправдание на нискочел 80%-ник: "Не чух, не видях, не знаех..." Този в камиона на ръчна ли е взел завоя към паркинга, че ДАП-ажията да не види стоповете му.

10

Анонимен

преди 2 години

Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой, съобщи bTV.Ако написаното е вярно, Нийчето няма понятие от шофьорство, а то понятието де, е спазвай дистанция!Като знам какви булдозери карат в България ме е страх да карам повече от 120 км/ч, а иначе си джуркам (назаем отБаце) и с по 272км/ч - толкоз вдига тортонетката ми! Познайте къде карам и каква е тортонетката ми! Лек ден!

9

Анонимен

преди 2 години

"Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой"Не е забравил, IQ-то не позволява комбинирането на две елементарни дейности наведнъж. Иначе ще се претовари процесора.

8

Анонимен

преди 2 години

В Англия например има правило на двете секунди. Това е дистанцията спрямо предното МПС, която трябва да се спазва. Просто е и ефективно, защото при по-голяма скорост разстоянието се увеличава. Пробвах в България така да карам и куцо и сакато започна да ме изпреварва и то без видимост, та трябваше още повече да намалявам за да ги пускам.Българите са много просто племе. Затова мрът като мухи.

7

Анонимен

преди 2 години

До 1234Точно! Да се блъснеш в маневриращ тир е като да се блъснеш в спрял тир. Тира не върти гуми докато маневрира. Без значение кой ще изкарат виновен, шофьорът на буса е ***.

6

Анонимен

преди 2 години

Масово не се спазват правилата за движение по пътищата. Едно, че не се знаят, второ - няма контрол...

5

1234

преди 2 години

Такива ситуации са всеки ден в града и извън, със сигурност тоя тир е намалил за да спира, но буса не е! Отделно дистанцията от предния е от значение. Ако беше намалил не , за да спира а заради предно мпс, пак ли мигача е виновен? Шофьора на буса е блял някъде

4

House M.D.

преди 2 години

Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?

3

Анонимен

преди 2 години

Единият направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация, а другият не е спазил необходимата и достатъчна дистанция.

2

Анонимен

преди 2 години

Дивите селяни не дават мигачи защото пестят от тока за крушката.Болно и извратено но факт.

1

Badjoto

преди 2 години

Масово не се спазват правилата за движение: мигачи, дистанция, толерантност, съобразена скорост....но това е следствие от масовата неграмотност, наглост и надменност! Принципа "тоа па че ми кае" убива по пътищата. Лошото е че дъното все още не е достигнато.