32

Анонимен

преди 2 години

Пандемията от България си отива.Чякаме новата.Вече хората трябва да са свободни. Това което се случва се нарича опашка. До края на месеца ще бъдат по 50 положителни.

31

Анонимен

преди 2 години

броя заболели спадна 7 пъти към момента но на умрелите само два. Накрая да не станем с 50 заболели и 50 умрели.

30

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва да се направи един чарт със всички видове болести и вируси и всеки ден да се пише а не само за ковид да пишат. Все пак когато пишат само за ковид хората си мислят че медицинината е преборила другите болеси и вируси

29

Проф. Трололом

преди 2 години

Ей *** невиждани, не сравнявайте нормалноте ваксини с тези пародии на ваксини! Не бъдете наагли!

28

Бай Пеньо

преди 2 години

Колкото повече чета коментари толкова повече се убеждавам - има такъв *** народ!

27

Анонимен

преди 2 години

щом Бургас има два пъти по макйо от Всрна вс е ок. Батките ще завъртят сезона. Другата седмица Бургас става с 5 заболели само.

26

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

25

Анонимен

преди 2 години

Водещият германски вирусолог Кристиан Дростен смята, че в рамките на година и половина населението на Германия ще придобие имунитет срещу коронавируса - чрез ваксинация или от естествена зараза. Вирусът ще стане ендемичен, това е неизбежно. А онези, които решат съзнателно да не се ваксинират, неминуемо ще се заразят с коронавирус - категоричен е експертът от берлинската клиника Шарите.

24

Анонимен

преди 2 години

Do 25 Какво лаеш срещу ваксините? Човечеството е създало ваксини за поне 50 опасни заразни болести и ползите от тях са хилядократно доказани. И е натрупан огромен опит. Сега използваните ваксини покриха критериите за безопасност и се използват от август миналата годината - т.е. минаха вече девет месеца, пък на никой не са му пораснали рога и копита; Автоимунните заболявания се проявяват до два месеца след ваксинация (обикновено трикратна), но при сегашните ваксини не се констатира нищо такова

23

ТКЗС

преди 2 години

Да попитам по-умнити от мени тука, тва убаво ли е или лошу, чи изиуставъми с ваксинацята?

22

Анонимен

преди 2 години

Хубавото на ваксините е чрез тях най-тъ-пат-а,неграмотна ,овчеподобна част и немислеща част от населението ще се изчисти ,затова подкрепям с две ръце -ваксинирайте се!Така светът ще се поразреди от плявата .

21

ЗариБена

преди 2 години

Охоооо.......ам'чи има ли го още тоз "вирус" уа?!

20

Норки на Градус

преди 2 години

Форми на Градус. Корупцията е Усещане

19

Анонимен

преди 2 години

След три години гробарите ще карат златни ролс -ройси !Те най -ще се радват накрая!Но вие се ваксинирайте де ,бързайте да се наредите на опашката ,сега е модерно да си ваксиниран .

18

Анонимен

преди 2 години

Поставени са над милион дози на 673441 човека, което е по-малко от 10% от населението. В другите държави в ЕС между 22% и 32% са ваксинираните с поне една доза.

17

noFreeman

преди 2 години

В нашата страна всичките изпълнения са на думи... та и течността наречена ваксина е доволно боцната и на думи бита... иначе няма помощи от еврогейския ако не пишем, че сме инжектирали стадото...

16

Анонимен

преди 2 години

Слави и прецидентът ще ни турят руска зависимост, докато се чудим ,,има ли вирОз,,.

15

Анонимен

преди 2 години

Вирусът се предаде от животно на човек и затова е толкова опасен. Ако продължим да пренебрегваме съветите на еколозите, лошо ни се пише. Поне горите да спрем да изсичаме.

14

Анонимен

преди 2 години

Петилетката за ваксиниране е преизпълнена. Ура! 100 пъти Ура.

13

Анонимен

преди 2 години

В България са регистрирани 17 000 случая на починали с коронавирус, докато в съседна Сърбия бройката няма 7 000.Това да ви говори нещо?