15

Анонимен

преди 2 години

Честно е да се каже че тази жена представлява ВМРО и заради определени лица и политики те загубиха изборите и ако искат да влязат пак в парламента трябва да се разграничат и конкретизират.

14

За 16

преди 2 години

Личи си колко си неадекватен-в главата ти има само против.Освен да си против, мисленето ти стига ли до някъде другаде?Истинските синдикати работят заедно с работодатели работници и държава.Ето ти пример-ако примерно утре синдикатите заедно с държавата извоюват минимална заплата да кажем 3000 лв.Имаш ли дори и най-малка представа колко хора ще получат заповед за уволнение още на следващия ден??И колко фирми ще се закрият или ще обявят фалит?

13

Патка загубена

преди 2 години

Социалната политика през последните години е кръгла нула и очевидно е насочена предимно към "младите роми", по които Султанка много си пада.А изявлението как министерството "работело" заедно със синдикатите и "работодателите" е абсурдно, истинските синдикати работят заедно с представляваните от тях хора, срещу "работодателите".

12

Анонимен

преди 2 години

България желае мир и сигурност и-затова няма да има второ дете сред повечето случаи

11

Анонимен

преди 2 години

Нито един журналист не пита по поставените от хората въпроси а само замита, замита и слушаме само лъжи и хвалби.

10

Anonymous

преди 2 години

Султанке, що не кажеш за отвлечените от социалните деца на белите български майки и бащи?А в същото време социални в гетата не стъпват, там ходят само медиатори да им дават подаръци и да ги съветват какви документи да попълват за помощи, а български родител ако помоли за помощ му отнемате децата!

9

Анонимен

преди 2 години

Има едно интервю на тая жена по бТВ преди четири години. Лично аз тогава видях за пръв път в живота Фашизма лице в лице и се потресох до дъното на душата си.

8

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че накрая наистина, въпреки воят, който дига до небесата протестърския тролиат, никой няма да може да осъди ГЕРБ за НИЩО.Но воят се дига вече цяла година, и почна от юмручето.Финансирано от Божков и Путин.И въпреки, че до ден днешен вече ще се изядат самите те от омраза, ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА.Почвам с кеф да им наблюдавам истериите.Както реваха 7 месеца ОСТАВКА и нищо друго не измислиха сега продължават да си реват на кухо.И президентчето повтаря като *** едно и също.

7

Анонимен

преди 2 години

Да бяха се гръмнали тия. Толкова хора загинаха от техните закони и правила че не ми се мисли..

6

Анонимен

преди 2 години

Наследството на това мегаминистерство е Разруха. Новия министър нищо не може да стори с безчовечните герберски закони, ще трябва време.Много хора загинаха от липса на човещина в закона и стила и метода на служителите. Ще е трудно.

5

Анонимен

преди 2 години

Нагла нагла остави страшна мизерия.

4

Анонимен

преди 2 години

Това е султанката на ВМРО. Как не и е неудобно и как пък те не си направиха извода защо не влязоха в парламента. Дават ефир на неуважавано лице меко казано компроментирано необичайно ми това е антиреклама. Техен проблем. Не ги харесвам.

3

До отпадъци

преди 2 години

Има мегаминистерство, но няма политики, макар че в конституцията пише че сме социална държава.Самите закони на Герб са такива че това министерство е бухалка за хората изпаднали в беда. До промяна на законите ще е много трудно но има надежда за по справедлив подход. Ще е трудно те са свикнали да са бухалка и откровенни да лъжат, сори

2

Анонимен

преди 2 години

Потресени сме. Нахалството няма граници. За днеска много ни идва. Добре че тая телевизия отпадна от пакета и не излъчва там да не берем ядове с калинките и малинките.

1

отавя

преди 2 години

Мн бързате, пишете четливо и без грешки...