11

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10-----------------------------------Не го е изпял поетът, а Ивана.

9

SS

преди 3 години

ИЛИ ВСИЧКИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ИМАМЕ ПРАВО НА ОРЪЖИЕ ИЛИ НИКОЙ.АМА АЗ СЪМ БИЛ ВОЕНЕН,БИЛ СЪМ ПОЛИЦАЙ И СЪМ ВКАРАЛ 20 ПРЕСТЪПНИКА В ЗАТВОРА.ДРЕМИ МИ НА .... КЪВ СИ БИЛ ? ЩОМ ВЕЧЕ НЕ СИ НА СЛУЖБА ТИ СИ КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКАТА.ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ИМАШ ПРАВО НА ПИЩОВ ? ЗА ТОВА ,ЧЕ СИ ЛЕЖАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ?

8

usa gun culture

преди 3 години

Стигнахте американците ...... конграчулейшън.......

7

SS

преди 3 години

Скоро ,много скоро бронежилетките ще станат много търсена стока.Само търпение.

6

SS

преди 3 години

Това доказва моя коментар от вчера .Едни наши хора винаги ще имат оръжие и привилегии за сметка на обикновенния данъкоплатец.И Макаров е слаб пистолет.

5

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати от служебното правителство на марионетката на Ген. Решетников - руският агент Румен Радев.

4

Анонимен

преди 3 години

Е защо мислите , че му е заради изневяра.. По нормално е за пари. Просто му е издърпала парите и решила да е на свобода по света.

3

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са ангели.Подобно изказване издава дълбоко неразбиране. Всъщност лекарите са с крайно ограничени възможности по отношение на лечението и се ограничава до да дадем обезболяващи и да отрежем онова там. Касапска история, не знам защо си мислите че правят чудеса.Сега на тая от прострелването в корема - ще й отрежат една камара черволяк, ще зашият и ще стискат палци. С мозъчно-черепната травма - същото.

2

Шишо

преди 3 години

Всички сме пътници.

1

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са ангели. Ако някога се случи, а дано никога не се случва, те ще са тези, които ще стоят между вас и отвъдното. Ако вместо милиарди за оръжия и войни се даваха милиарди за медицина колко ли по-напред щешe да е света.