8

666

преди 3 години

Изродско е всичко, което се случва! Умират хора, които могат да бъдат спасени... просто не са извадили късмет и не са болни от модерната болест! Сега можеш да ум реш от всичко, но не и от К19! Изродско мислене! Дано някой плати за това безумие!

7

Анонимен

преди 3 години

При набоцканите се вижда до 2-3 месеца ако има нещо сериозно. След това си чист, ваксината няма как да навреди след по дълго време, нейното отрицателно действие изчезва

6

.

преди 3 години

Вий ша видите след месеци с набоцканите ко стаа... Тъжно ми е само като си го помисля!

5

Анонимен

преди 3 години

Ще разберете, ама след десет години - че за да спасите 2 милиона пенсионери сте обрекли 10 милиона млади, ама това няма значение. Важното е че сте герои, носите маски и пляскате :) И че ходите да ви бодат редовно с n-та доза.

4

Анонимен

преди 3 години

При нас и преди ковида си беше мъка за раково болните. Оставени тотално сами в борбата им. Тълковен се подиграват с тях и всяко следващо решение е със значително намалени проценти, а всеки знае, че примерно като се отреже гърда, тя няма да порасне и това води до много последствия. Няма как да се излекува докато е жив човека.

3

Мона

преди 3 години

най-лошото в случая е, че терминално болни от рак са прдкарали последните месеци от живота си под домашен арест и в самота, вместо да могат да се видят с роднини или поне да излязат на припек в парк и да се порадват на пролетта и цветята.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е реалността за която говоря. Тези измислени мерки са война срещу болните и хората като цяло. Пропаганда и промиване на мозъци. Никой не влезе с една олница да види какво става - нищо , празно и спряно лечение. Нагласени положителни тествое на всички на апарати в и интензивното по други причини и медийна-лекарска корупция.

1

Анонимен

преди 3 години

По добре Ковид да ви хване отколкото рак. Пожелавам на всички раково болни да оздравеят и да карат коронавируса. Повечето няма да усетят че са болни. Ще кашляти това е.