17

Код кафяво

преди 2 години

Вода може и да няма, но *** БЕТОН в изобилие!Работа, работа, работа...

16

Милка

преди 2 години

До Че койМразиш всичко около теб, мразиш и себе си и затова лъжеш и спамиш, че всичко е толкова зле. Ето линк - Бургас има по-високо качество на живот от ѝсолун например.https://numbeo/quality-of-life/compare_cities.jsp?country1=Bulgaria&country2=Greece&city1=Burgas&city2=Thessaloniki

15

Слънчарски

преди 2 години

Значи попипах няколко приятели, търсих из групата на града... Пак никой тук не е чул, че сме били без вода. :) Та, БРАВО! Оценка "журнализъм" - 0. Само открих някаква статия в актуално, от преди 3 седмици, от която явно сте копирали, защото има почти същото "съдържание" (или по-точно разтегнати локуми са в тая тук). Ама в другата статия пише само за някои обекти около Елените. Виждам тук автор е "Петя Славова". Вземете й проверете и останалите статии за подобни лъжи или да ѝ спрете наркотиците.

14

Слънчарски

преди 2 години

Сефте чувам такова нещо, че пречиствателната ни не работила. А живея от 30 години във Влас. Дори вчера минах покрай пречиствателната и си бръмчи нормално както винаги. Хаха. Дори и да има някаква истина в тая статия, Най-вероятно се е спукала някоя тръба из "колонията ни" - Вилната зона. Или в района срещу Хелена Ризорт и бившия санаториум. Там още и свестен път няма, нищо че се строят вили от 25 години.

13

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа - светът е в 21 век. България е поне 5-6 века назад. Затова няма вода.

12

Старшината

преди 2 години

Във Влас има вода! Оня ден се върнах от там...

11

OhoBoho

преди 2 години

НЯМА ГЕРБ - НЯМА И ВОДА Я !

10

Анонимен

преди 2 години

Ние сме уникални,вода газим жадни ходим.Че то по другите крайща на родината като има вода тя не е годна за пиене.И се налага хората да си купуват вода.Даже и в пустинята няма такова чудо като нашето.

9

Анонимен

преди 2 години

Море имат, там се къпеш там пикаш и среш, къв и е проблема на тая. Всичко искат да им е наготово. Купили си 50 квадрата двустаен за 10-15 хил. евро и ми недоволстват. Яяяяяяяя. Квадрата в Св. Влас е по-малък от квадрата в Краводер и ми се оплакват. Яяяяяяяяяя.

8

Анонимен

преди 2 години

Св Влас е в България само като едно географско място и толкова! Всеки се е заградил с частни пътища, бариери, СОТове, имаш право да караш по една обществено-достъпна улица. Дано да не стъпя повече там.

7

Че кой

преди 2 години

каза че България е в 21-ви век инфраструктура 19-ти век болници на ниво от Първа световна война какъв 21-ви век ви гони бе абсолютни абсолютни неандерталци, картонени хотели и апартаменти- Ето крепостни селяни така се пълнят чекмеджета А вие стоите блейте гаргите Да ми ядете пачата

6

Анонимен

преди 2 години

"ПРОМЯНАТА" на радеф е факт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Прав си хаха те не са, станали богати с даване а с вземане както казваше вуйчо пред най големите чорбаджий най големите дупки

4

Анонимен

преди 2 години

Просто нямам обяснение как не благоденстват при Боко или от вчера вече има друго правителство, което е отговорно?

3

До2

преди 2 години

Тях Селата не ги интересува те си гледат хотелчетата

2

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят онез братя милионери Диневи , няма и тях да ги мислим сега

1

Анонимен

преди 2 години

радеф и учиндолското ви "управляват" ХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААА