39

Анонимен

преди 2 години

така както е написано заглавието, значи ли, че които не са деца за тях е задължително в германия? защото, ако е, цяла германия може да ги съди за експериментна ваксина, водеща до смърт и тромбози и куп още други

38

Demonaz

преди 2 години

При никой няма да са. Долу либералната диктатура!

37

Анонимен

преди 2 години

Лека полека ни внушават идеята, че ваксините ще станат задължителни. Истината-вече не сме собственици на собственото си здраве, ама ни го вкарват бавно и постепенно-не са задължителни, но ако не се ваксиниратееее...става лошо.

36

от Нюрнберг

преди 2 години

Имам чувството, че нашия полузаспал град Нюрнберг скоро ще се съжеви и световната общественост ще чуе отново за него. Защо ли ?

35

Антиваксър

преди 2 години

Eins Zwei Drei Ich bin CORONA Frei! На австийчетата над 10 год. ще им правят тестове на всеки три дни и ще им дават стикерче да си го лепнат в картончето с горния надпис. Иначе няма училище, кино, басейн и прочие. И даже намекват че ако родителите откажат да тестват детето, ще им пратят Агенцията за закрила на детето. А по-нататък ще кажат - ако са ви омръзнали тези тестове, ваксинирайте детето. Та да се знае какво ни чака като дремем и се правим на умрели лисици.

34

Анонимен

преди 2 години

Не се ли ваксинира оня тарикат от банкя не ме занимавайте с никакви ваксини

33

Не!

преди 2 години

А на бас, че от догодина в училище неваксинирано дете няма да стъпи! Конспирация, а?

32

Анонимен

преди 2 години

Това е в Германия, но тук нашите лекари са повече за принципа всички под ножа

31

лапландеца

преди 2 години

Революция, грабвайте пушкала и брадви!

30

Марина

преди 2 години

Тази огромна манипулация с живота и здравето на хората ще спре. Внезапно и смайващо за тези, които си играят на спасители за човечеството. Така е , защото целите им са материални, свързани с много пари. Те са се побъркали за печалби и нищо не може да ги спре. Но, всъщност, има кой. Те са едни нещастници в своята душевна нищожност и нечистоплътност.

29

българин

преди 2 години

Ама... те задължителни ли са?

28

ff

преди 2 години

До loves2driveНикои не ви пита вас,от такива нас.....ни като вас и на 6-12 годишните ще сложат.Тичаите още да се бодете.После кои ми се с.......а в гащите.

27

Анонимен

преди 2 години

Просто се чудя как може да си набиваш неизвестни субстанции, че и да претендираш колко си умен. Това е много тревожен сигнал, че човечеството отива към доброволно затриване.

26

Анонимен

преди 2 години

гледам сороските *** и през нощта дежурили - не бе, не са антиваксърите, всеки с малко мозък в главата е против вашия свински продукт дето му викате ваксина, но никой не знае какво е. Последно гледах един професор дето цял живот се е изхранвал от ваксините как ви нареждаше шефовете, че са престъпници

25

Анонимен

преди 2 години

Ваксини от Ковид срещу деца...

24

Додо

преди 2 години

Всеки, който иска да набоде с не-ваксината деца или жени под 40 години, е извършител на тежко криминално престъпление срещу човечеството и трябва да бъде арестуван и даден на прокурор за криминални обвинения!

23

loves2drive

преди 2 години

Ние се ваксинирахме, но на децата няма да сложа. Те не са в рискова група.

22

Анонимен

преди 2 години

Нека зайде Със пътниците му

21

Анонимен

преди 2 години

Бухал ваксини на германските лапета. Ако гътне някое - гътне. Нали не са от машите? Ползите наистина превишават рисковете. Хахахах.

20

.

преди 2 години

Що бре? Педиатрите не подкрепят ли стерилизирането на немчетата?