150

AZP

преди 2 години

Президент-комунист.Правосъден министър-комунист.Министри-от партията на Божков и свързани с БСП.Тежко и горко на такава държава!

149

анонимен

преди 2 години

Каквото и да прави г-н Президент този юмрук ще остане неговата запазена марка и ще бъде залепен за него като гербова марка.Този български Че Гевара и разделител на нацията в нормалните страни щеше да бъде пренуден да подаде оставка,ама нали не сме нормални,та продължава да се стреми към еднолична власт.

148

Анонимен

преди 2 години

Много е принципен този президент, но всеки негов служебен кабинет е позорен, просташко реваншистки и нанася повече вреди дори и от ГЕРБ!В МВР то е назначил за началник на политическия кабинет една госпожа, която е сред учредителите на партията на Божков и кандидат за народен представител от неговите листи!Това ли е почтеното и достойно поведение на Радев!

147

Елица

преди 2 години

Че какво му е промененто ?! И приказките му както досега - незначителни,и погледът му пак злобен , пак крои как ЗАВИНАГИ да се затвърди най-отгоре, пак се пише за " месия " на България...Ако някой вижда в какво се изразява промяната му нека да каже ?! Или цяла та работа е " ала-бала " ?! Само да му пееят дитирамби,но за какво ?!

146

ikar

преди 2 години

До АнонименМечти-и-и! Гладна кокошка просо сънува. Ама само сънува.

145

K.Колев

преди 2 години

Президентските тролчета вече са на твърдо доволствие от генералите и завиждат ,че не са като нас - ами и вие си намерете кой да ви плаща ПОВЕЧЕ ! Ние сме си намерили и ни е кеф,а вие като не можете - папкайте ципорки !

144

Ангел

преди 2 години

Герб ще са максимум 3-ти до изборите . Тая Гербаджийска *** си мисли че дотогава ще се случват само позитивни неща за Герб. Истината е че съвсем скоро Бойко ще катастрофира фатално !

143

Анонимен

преди 2 години

България може да има само евразийско бъдеще. Въпрос на география. Обща граница с Русия е много вероятно да имаме, но с Мексико - трудно. Освен, ако там не бъде руско-мексиканската граница.

142

бабати

преди 2 години

Сайта са го налазили коментатори от особено ентелегентния електорат на герб - калинки. Моля някой да предложи начин за почистване!

141

Анонимна

преди 2 години

До анонимен 149Така е, напомня за болен от шизофрения, 4 години ни занимава на Нова година с неговите партийни болежки- дано му е първи и последен този мандат. Не знам Борисов дали ще влезе в затвора, но този е за Карлуково.

140

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ТРЕСЕТЕ ОТ КОМПЛЕКСИТЕ НА ВДИГНАТИЯ ЮМРУК!?!? ТОЗИ ЖЕСТ ЗНАЧИ ОБЕДИНЕНИЕ! ЗАЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ БОЙКО ЦЕЛУВАШЕ ТУРСКОТО ЗНАМЕ С ПОЛУМЕСЕЦА И НЕ СЕ КАЧВА НА ШИПКА НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК???? ЗАЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ, ЧЕ цв.цв. КАЗА /ЦИТИРАМ/: "БОТЕВАТА ЧЕТА СЕ Е СРАЖАВАЛА СРЕЩУ ТУРСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В БЪГЛАРИЯ." .....

139

РАДЕВ ЛИ!

преди 2 години

ПРЕОБЛЯКЪЛ СИ ИЛИЯ ПОГЛЕДНАЛ СЕ-ПАК В ТИЯ.

138

Анонимен

преди 2 години

Явно е с много лица. Такива хора са най-голямите ***.

137

AZP

преди 2 години

Налага се да изпием до дъно чашата с горчива президентска напитка.Най-после си имаме пълновластен господар и трябва много да се внимава, да не би вдигнатият му юмрук да се стовари върху всички нас. За слугата на Русия няма скрупули, няма шпионски скандали, няма български интереси - има само мълчаливо послушание и мечта за втори мандат, за да доведе докрай пъклените си планове с активното съдействие на партии като БСП, Възраждане, АТАКА и други подобни.

136

анонимен

преди 2 години

"Вълкаът козината си мени, но нрава не"! Всеки знае тази поговорка. Лично аз, ще запомня този президент с вдигнат юмрук и противопоставяне на едни българи, срещу други българи!

135

Дааам

преди 2 години

Какъв нов профил бе Журна.ля..В случая ГЕРП е на земята, да продължава да се бие ли?Само Винету Вожда Ви е способен на такова нещо.

134

Анонимен

преди 3 години

Радвай се народе - стигнахме по стандарт Швейцария, престъпност - нулева, заболеваемост - нулева. Организираните протестъри си получиха надниците и се успокоиха...

133

Електра

преди 3 години

Кауна как успя, да събере толкова много червени крадливи бoк.луци на едно място, че не стана ясно. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ - ФАШИСТКА и ОСМАНО - МУТРИНСКА ВЛАСТ...

132

Анонимен

преди 3 години

Вълкът козината си мени, но нравът - не! Това важи за Радев, Борисов и всичките ни известни политически фигури.

131

Mopcku_

преди 3 години

като чета статията неминуемо усещам, че гърбавата партия финансира проф.Христова :) няма да питам как е станала професор, да не се окаже като ботоксовия медицински работник. Винету падна от коня, госпожо професор!