85

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже, че сина на депутата е шофирал, след което е избягал паникьосан....?

84

Анонимен

преди 3 години

ЦЦЦЦ, абе имало ли е изобщо шофьор в колата. Това момче май не е успяло да се качи в колата преди катастрофата. Да изчакаме още малко може и да си спомнят точно. Аз така мисля. А може и още някой свидетел да се намери, Да се се събудил и да си спомни

83

Анонимен

преди 3 години

За една година това ли измислихте !съдът нещо се мотаете

82

Адвокат

преди 3 години

Човека е спал реално не виждам как човек може да извърши престъпление в съня си?! Нека го пуснат и да му плати държавата 10 милиона евра за това че го държаха в затвора без вина.

81

заспал на масата

преди 3 години

Секундите на един наркоман колко реални часа са?

80

Анонимен

преди 3 години

Дайте му 4-5 години за неумишлено убийство и да влиза в затвора, макар, че считам,че не той е убиеца,но трябва да влезе в затвора,за да спаси себе си и най-вече да спре наркотиците.

79

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой е убиеца, но ми се струва, че не това момче е убиеца, предполагам, че Милен е убит не по време на катастрофата ,а след това, въпреки това, считам, че това момче трябва да лежи в затвора за извествно време и да спре наркотиците,в противен случай и неговия живот ще отиде на халост,а може и да го убият!

78

88

преди 3 години

какво казва закона за лъжесвидетвлство....

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТук някакъв *** обяснява как Милен излязал невредим от колата и друг му бил дал нещо, от което умрял. Ей, защо не пробваш как е да те блъснат със 150 и колко от органите ти ще са си на мястото след удара? От вътре ставаш на кайма, ясно ли ти е?.Аз не обяснявам,то се вижда на записа,че възглавницата се е отворила и някакви го измъкнаха насила от колата,даже го държаха здраво и предварително спря кола ,зад която го сложиха,търсете убиеца някъде другаде, това момче не е убиец

76

Анонимен

преди 3 години

Наркоман дава показания за, друг наркоман нали наркоманите у нас ги лекуват в психиатрията как един луд дава, показания явно нашето законодателство иска промяна

75

Иво

преди 3 години

Уникален феномен, и аз так тръгвам от един светофар с пълна гас и на другия след 300мт вече съм заспал... Затова пия по 4 5 кафета на ден.

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВървят нещата към условна присъда. В края на краищата - какво толкова е станало? #хораумиратвсекиден, не бива да съсипраме живота на един млад човек.......Ако не го осъдят, това ще е лошо и за самия него, ще го убият със сигурност или той сам ще се самоунищожи,ако не спре наркотиците и този живот,по-добре да е затворен за известно време и да спре наркотиците

73

Анонимен

преди 3 години

Тук някакъв *** обяснява как Милен излязал невредим от колата и друг му бил дал нещо, от което умрял. Ей, защо не пробваш как е да те блъснат със 150 и колко от органите ти ще са си на мястото след удара? От вътре ставаш на кайма, ясно ли ти е?

72

Анонимен

преди 3 години

Ако свидетелят е бил на същите субстанции, както "невинния" милионерски синковец, в което съм на сто процента сигурен, неговите показания трябва автоматично да падат в съда!

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА не виждам,това момче да е убило Милен, струва ми се, че след това е причинена смъртта, може и да греша,но по записите така изглежда.Но е добре да го вкарат известно време в затвора, поне около 4 години и да спре наркотиците, защото и неговия живот ще бъде съсипан, той ще се самоунищожи с тези наркотици и ненормален живот,трябва да се откъсне от тази среда!

70

Ей

преди 3 години

Да не вземат да го изкарат жертва накрая, не можал да се наспи, след тежко друсане!

69

Пиян - залян

преди 3 години

Долно Герберастко корумпирано ,,правосъдие " Гербо - Гробарите във съдебната система са се вкопали и няма отърваване ...

68

Анонимен

преди 3 години

Вървят нещата към условна присъда. В края на краищата - какво толкова е станало? #хораумиратвсекиден, не бива да съсипраме живота на един млад човек.

67

Анонимен

преди 3 години

Този случай ми прилича на добре организирано убийство, а не на случайна катастрофа, възглавницата спаси Милен, но след като някакви го изкараха от колата и му дадоха вода ,му прилоша и припадна,даже вижте записа,една кола специално спира предварително до мястото на което закараха Милен и бяха зад тази кола.Все пак,това е младо момче,по-добре да лежи в затвора за известно време - около 4-5 години и да откаже наркотиците,защото и неговия живот ще отиде на халост!

66

Условна - безусловно

преди 3 години

Оня, който уби момчето в Борисовата градина преди не помня вече колко време, също май отива към оправдаване ... Яко се труди фирмата "От 9 дерета вода" ООД, яко ... И понеже в съдилищата пълно с наивници, разбираш, и те чайче от запарено канапче пият ... Най-много условна - безусловно ...