8

Frog

преди 3 години

Как си,Сачева? Оправя ли те добре в леглото гаджето ти Алибегов? Той има Много заведения,ще плюскаш на воля...спокойно,няма да отслабнеш @

7

КЛ

преди 3 години

"Как ще продължат мерките, става ясно след анализ"Няма какво да се анализира. Канят браншовите организации и те казват дали мерките работят и колко ефективно. Аз лично предлагам мерките да отпаднат като неефективни и освободените от работа хора да получат помощи от борсата в пълен размер. Според трудовия си стаж. Независимо по кой член от закона са освободени от работа. Бизнесът да се грижи за работещите, държавата за неработещите. По-справедливо и прозрачно е.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се спрат всички 60/40 и помощи за туризма. Искат ли пари да дават добри оферти за българи. По добрия печели. Що да работят като получават помощи и така данъкоплатеца хем плаща хем не може да почива качествено!

5

Виготура

преди 3 години

Единствения начин служебното правителство да харчи пари, които не са заложени в бюджета е да въведе Извънредно положение. Друг начин няма.

4

House M.D.

преди 3 години

"...предшественикът му Деница Сачева..."Не знаех, че другарката Сачева си е сменила пола.

3

@

преди 3 години

проблема е в начина на плащане, а не в парите. пари за 2 м ще намераят, но кога ще стигнат до хората - само един Гълъб знае

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Това эаслужава всеки фен на промяната!! Пощенски гълъб, беэ покритие...яжте на слави ...

1

Анонимен

преди 3 години

Този наистина прилича на гълъб, но интересно, че и сачева прилича на голяма дебела гълъбоца с голям клюн.