46

Хубава жена

преди 2 години

Мелинда е направила много в последните 20 години за жените по света. Подкрепям хората с много пари да не ги ползват само за собствена консумация, а да ги дават за добри дела по света. И да, подкрепям феминизма. А разводът се случва и благодарение на приятелството на Бил Гейтс с най-големия сводник на елита Епстайн. Тъпите мъже все още си мислят, че светът трябва да се върти около тях. Хаха!

45

Иво

преди 2 години

Вибратори...

44

кескьосе

преди 2 години

Мелинда и Кристалина ще обединят сили и ще ни оправят. Досега Мелинда нямаше време, но сега ще обърне внимание на положението в България.

43

до 65

преди 2 години

Дедо, от *** като теб в старото поколение следващото е така ебано. Масовите разводи са продукт на законовите промени дошли от феминизма в америка и директно приети 1:1 при нас в демокрацията. Тази дърта *** сега налива милиони в такъв тип активизъм. Плюя на вас дъртите и безхаберни поколения. Всяко следващо трябва да ринем повече наследствени ***.

42

дедо ви

преди 2 години

Ганчето много го вълнуват парите на тая леля. Хайде пий си кафенцето от автомата и влизай в завода че шефа няма кеф днеска....

41

Работник

преди 2 години

И жената се радва на имане дето не е нейно.. какво ще прави... ами като не си го изкарал ще го пилееш за неща, които МИСЛИ, че са важни, но всъщност са само в главата

40

пфу

преди 2 години

Тая грозна ***, освен че не е заработила кинтите си, ще ги пръсне по други бездарни сливи за феминизъм и прочие упадъчни идеологии. Накрая резултата от парите на гейтс ще е само негативен. Жените искат мъже по-добри от тях, но сами налагат идеологии които спират или спъват развитието на такива мъже, после са още по-недоволни. Никога не бива да им се дава власт иначе всичко отива в канала.

39

Анонимен

преди 2 години

Отвратителна жена ,ние искаме да я видим обезобразена и насечена на парчета в адски мъки !

38

Православен славянин

преди 2 години

В краварника няма платен отпуск ! Ето ви я американската мечта ,да блъскате за някой милиардер и накрая ви хвърля в кофата за отпадъци !

37

неандерталец

преди 2 години

Кристалина и Мелинда ше ни оправят, те са дялани камъни.

36

Анонимен

преди 2 години

Може би тя ще е най-важното нещо, което трябва да следваме във филантропията, защото нейното въздействие е толкова мощно."Важи за такива с мозъчна кастрация!

35

Ангелоконя Сурат

преди 2 години

Нмого е красива...сигурно е от герб

34

Жълтък

преди 2 години

Овластяването на бабите е добра идея, така ще има повече разводи по-малко деца и мъжете по-трудно ще поемат този риск като види че дори милиардери не могат да задоволят бабата, противозачатъчни за бедните гениално ще реши проблема с бедността. Децата се раждат щото хората ги сърби и искат да живеят в илюзия за светло бъдеще, а не щото ще му направиш на някого добра услуга като го родиш и го накараш да умре.

33

До 52

преди 2 години

... или за нов вирус?

32

Анонимен

преди 2 години

45 милиарда ще отидат за феминизъма... пазете дъщерите си!

31

Анонимен

преди 2 години

А,привидя ми се Менда,та сън не ме хващаше,*** то ..уфф.Айде, лека !

30

Анонимен

преди 2 години

Най-богатата секретарка. Ще се бори при жените да остава не половината, а цялото състояние от мъжа.

29

Да не спорим

преди 2 години

На нейно място бих си купил акции на ""Майкрософт"".....поне няколко! ! !

28

Чоко

преди 2 години

Я, и нашта Сталика на снимката....от Сталика стана Кристалина и виж как й скочи кариерата:))))

27

Анонимен

преди 2 години

До АхмедАми не само прекроените силиконови кукли имат късмет.