37

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

36

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво ще се случи като Софийския градски транспорт пуснат "услугата" за плащане на билет чрез разплащателната ви карта.Ще ви кажа:Ако имате карта за СГТ и разплащателна на едно място (в портфейла например) и го доближите до устройството, не е ясно кое ще отчете първо картата за СГТ или разплащателната. И ще ви взтегли 1,6лв. независимо че имате платена карта.Може да тествате в метрото в момента .

35

Анонимен

преди 2 години

До БравоСтана милиардер, като стартира Pay Pal с още няклко умни човека, стартирайки финансова революция и демократизирайки разплащанията от разстояние. И моля те, не ми казвай, какви боклюци са Тесла. Моделите от 2012-а са още в топа на ел. автомобилите и държат цека ... както и батерия.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"но познавам стотици, които са се опитвали и не могат, и такива, които не правят нищо, а тя все пак се променя."Logic my friend ... use it FFS!

33

Анонимен

преди 2 години

Какво пречи майка му да е чела работата на Вернер фон Браун и да е кръстила детето си Илон, както се споменава в работата на фон Браун? Между другото много хора си кръщават в днешно време децата на особени имена.

32

Анонимен

преди 2 години

Честно казано, тръпки ме побиха. Не бих го споделил с реалното си име, но имам усещането, че наистина всичко е програмирано и каквото и да правим съдбата ни е предначертана. Свикнахме да говорим за добър и лош късмет, а старото обяснение за съдбата ми се струва по-добро. Хубаво е да вярваш, че можеш да я промениш, но познавам стотици, които са се опитвали и не могат, и такива, които не правят нищо, а тя все пак се променя.

31

do 31

преди 2 години

Не е съвпадение, това е същия Илон. Рептилите живеят дълго и годините не им личат.

30

Dona

преди 2 години

Това съвпадение е прекалено изсмукано от пръстите.

29

коментар към снимкат

преди 2 години

А БЕ ТИ МЕНИ УВЪЖАВЪШ ЛИ ***, БА???

28

Анонимен

преди 2 години

изобщо не е проблем да се прати човек на марс! проблема е да остане жив докато пристигне! иначе мъск прати една тесла към марс да трасира пътя, ама нещо й се бъгна автопилота и тя отпра към открития космос!

27

Браво

преди 2 години

Талантлив човек. Стана милиардер като продава боклyци на глyпаците и лековерните. Иска се талант.

26

Джипко Бибитков

преди 2 години

Муск не може да прати хора на Луната, на Марс ще ми пращал... поредната лъжа за овцете.Дано има умни, които виждат истината. Ако сте такъв, дайте палец нагоре.

25

ГЕРБ Трол

преди 2 години

Другари, днес не сте ми спуснали опорките на имейл. Не знам какво да говора в нета.Освен това лидера не се е появявал публично от доста време вече. Да не се разпадаме?

24

Анонимен

преди 2 години

Пепелаца на Мъск без гравицапа не работи, а гравицап има само Русия.

23

Пиян на Гроб

преди 2 години

Сус Маркооооо! Много ви е ракията. Тези *** започват с твърдия алкохол в 15:00 Това не е нормално.... ако щете ми вярвайте.

22

Тъпанар

преди 2 години

Това не е Илон Мъск. Негово копие е. Оригиналния го изпратиха преди 2 г. към Марс с една теслА. И понеже знаем, че планетата ни е плоска, значи той сега е картинка в небето, която разни хора местят насам-натам, за да могат конспираторите да обяснят нещата случващи се по небето. Аааа - и новия сега пуска по 60 сателита, които да пускат кеймтрейлс наляво-надясно и в същото време снима филм в Младост за кацането на хората на Марс през 2058-***, пратени от рептилите да унищожат Сатурн...

21

NASA е в 25-ти век

преди 2 години

Бен Рич , един от шефовете на NASA, на прощалната вечер при пенсионирането си призна пред 200 колеги-учени две неща: "1. NASA живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството и 2. Ние притежаваме технология с която можем да върнем катастрофирали тук на Земята извънземни /ЕТ/на тяхната планета от друга звездна система." /по разказ пред симпозиум на Йън Харзар- създателят на MUFON в САЩ/.

20

реалнафантазия

преди 2 години

Сега през Юни или Юли трябва да разсекретят всички документи за нло... дали пък следващите години няма да изкочи някоя нова технология? Защото иначе ще трябва да чакаме още 10 години за полет до Марс, но за колонизация на други светове е още много рано, ако ще караме на старата технология... :)

19

Toi

преди 2 години

Чета си коментарите и съм благодарен за това, че не всички хора разсъждават като вас, че още щяхме да перем на ръце и да караме каруци. Лош матрьял, ама мнооого лош!

18

Хахахах

преди 2 години

"Помагал" хахах абе Фон Браун е икона за нацистите. Най-великия им учен. Той измисля V1 и V2 с тях удря по Лондон. После праща и човек на Луната. Помагач бил...