21

Анонимен

преди 2 години

Учени? Не казаха ли тия учени поне, че само жена може да зачене. След направено изследване за 1 млрд. евраци?Че децата са ощетени - това всеки що-годе работещ мозък го видя още миналата година презмай. Въпросът е що у нас вече година и половина децата са лишени тотално от образование и социализация. При всичко работещо.ГРОБ са престъпници! Унищожиха икономика, здравеопазване, образование. Утре чакайте на "младите" хора да ви пълнят НОИ-то! Има да чакате!

20

Анонимен

преди 2 години

"На запад при цивилизацията носенето на маска и спазването на мерки се счита за признак на цивилизованост и култура, децата от малки се приучват да носят маски и да комуницират през пластмасови прегради."----------------Ами значи - имало и нещо хубаво в това, че не сме "на запад при цивилизацията". А този, който е изблъвнал горното, има моите искрени съболезнования.

19

Анонимен

преди 2 години

Нима?

18

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора по света разбраха че това си е чиста лъжа и измама колко *** трябва да е някой да не може да се светне идва лято всичко пада ВИРОСЪТ се свива и аааа почети да изчезне идва зима ооооо вирусът отново с пълна сила мори добитъка на какво си играете нещастни такива сега ако си ваксинира ползваш всичко ако ли не нищо а в крайна сметка и вакс. заразява и не вакс. пак заразява каде е опцията едните да ползват превилегий перд другите????????

17

Анонимен

преди 2 години

В германия може да им е навредило, но тук нито децата ходят с колело на училише, нито там имат здравословен обяд и достатъчно движение. Налива им се някакъв материал непроменен от 1960та, седят изгърбени по цял ден и в междучасията пушат и се бият. Не ми се вижда да са изпуснали много нашите ученици

16

Анонимен

преди 2 години

Ако някой се инжектира, нека да си сложи едно магнитче точно там където е влязла иглата. След като залепне, да си помисли какво си е вкарал в тялото.

15

Анонимен

преди 2 години

До 12Да, платен е, не му обръщай внимание. Тези са от "офисите на лъжата"

14

Леша

преди 2 години

Моите не са били заключении, дори бяха по- свободни. Кизомба Фикуса не ни плаши.

13

Анонимен

преди 2 години

Остава да се осъдят виновните.

12

Анонимен

преди 2 години

В България никой не е бил заключван или затварян освен тези под карантина ... Още по-малко, пък децата.

11

Анонимен

преди 2 години

"носенето на маска се счита за признак на цивилизованост и култура"Психично болни... Отвратен съм че се налага да съществувам на едно място с вас... "децата от малки се приучват да носят маски и да комуницират през пластмасови прегради" подозирам че си някой отвратителен ***, но вече не знам... Толкова луди хора се оказа че има...

10

Анонимен

преди 2 години

На запад при цивилизацията носенето на маска и спазването на мерки се счита за признак на цивилизованост и култура, децата от малки се приучват да носят маски и да комуницират през пластмасови прегради. Само в диви и изостанали азиатски и африкански страни като Русия и Занзибар не спазват мерките и не носят маски!

9

Анонимен

преди 2 години

В Белорус защо няма пандемия. И жалките напъни на ЕС и САЩ да свалят президента им се оказаха пълен провал.

8

Анонимен

преди 2 години

До Делиорманов"премина" би било добре, но по-скоро демо-версията мина добре, сега ще се представи официално целия продукт NWO1.0

7

Анонимен

преди 2 години

Няма суровини, няма пазари, Русия не си дава суровините. Как да се спре пандемията? Ако няма пандемия как да се оправдае вечната криза на Запад. А таке е добре - пандемията, носят си хората паpцалките на устата, стоят си в къщи и си мируват.

6

Делиорманов

преди 2 години

Ковида беше изпитание което човечеството премина неуспешно, но нима някой е очаквал нещо друго?

5

Анонимен

преди 2 години

Аз моето дете не съм го заключвала - до обяд училище (вярно на лаптопа), но следобед излиза с колелото или ролери + две-три дружки. Ако времето е кофти, скача на ластик с комшийчето на площадката между етажите.

4

Анонимен

преди 2 години

Това беше една от целите на тази "пандемия".

3

Анонимен

преди 2 години

Да, на децата навреди, но важното е, че кучетата бяха с повече права от децата и сега са добре.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва и аз да взема да стана учен. Или поне експерт. сигурно ще съм много добър, щом много месеци преди тях откривам очевидните неща, опа тоест резултатите от научните изследвания.