25

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

24

ТестКит

преди 3 години

Меркантилния *** само в джоба гледа, само за пари говори, не си мърда пръста, но все някой е взел повече пари от него. За една година това което изживяхме няма как да се измери в нищо, което Той може да асимилира. И преди пандемията си мислих, че е небалгодарен, но сега вече гледам с други очи. Доволен съм от направеното и саможертвата, мога да кажа че помогнах на много хора. Това, че психически, емоционално и физически се изтощихме и пак сме повече като хора.

23

до 26

преди 3 години

Тази пачка дето ти пишеш за нея нито знаеш ще доживееш ли да я вземеш,още по малко дали ще можеш да я харчиш.Не завиждай на тези пари,моля те само на тези пари не завиждай.Аз бих предпочел да не е имало КОВИД никога и никога да не съм взел нито една стотинка пари за КОВИД,ако можеше да няма ! Ако можех да върна времето назад бих направил така,че да няма КОВИД!Ние сме като на война-не знаем дали ще доживеем до заплата,нито дали ще я харчим

22

Безработен

преди 3 години

С пачка в джоба сигурно

21

Анонимен

преди 3 години

През месец април 2020г. Русия получи молба за хуманитарна помощ от град Бреша, Ломбардия и италианските райони Пиемонт, Апулия и Фриули-Венеция-Джулио. Губернаторите на изброените райони молят за изпращане на руски военни екипи РХБзащита и дезинфекция. Даже Сърбия изпрати 2 самолета с помощи на Италия.

20

Анонимен

преди 3 години

След състоялото се в Рим съвещание, работата на руския контингент РХБЗ за борба срещу COVID-19 в Ломбардия беше отчетена като прекрасна, успешна, ефективна и беше взето решение руските специалисти, извършващи дезинфекция на най-рисковите обекти, на 21.04.2020 г. да бъдат преместени в района на Бреша.Още една италианска провинция Пиемонт отправя горещи молби за оказване на помощот страна на руските специалисти РХБЗ в борбата срещу COVID-19.

19

Анонимен

преди 3 години

Преди 222 години Генералисимус Суворов освободи Бергамо от наполеоновските завоеватели. На 22.03.2020 г. Русия изпрати в Италия 15 бр Ил-76, натоварени соборудване за диагностика и дезинфекция от химическа и биологическа опасност - 1 бр модул за анализ и генотипаж, 1 бр модул за обработка на информацията, няколко медицински модули, 13 бр авторазливачни станции АРС-14КМ, 3 бр.аеерозолни дезинфекционни комплекси КДА и 1 бр машина за биологическо разузнаване МБР с база данни 130 000 вещества.

18

Анонимен

преди 3 години

Ето думите на Оливиеро Валоти. Той е началник на болницата в Бергамо, в която работят руските екипи, изпратени на 22.03.2020г. Пред британски журналисти Оливиеро казва, че цялото оборудване на полевата болница в Бергамо състои от руски апарати за изкуствена вентилация на дробовете (ИВЛ), част от руската хуманитарна помощ. Валоти заявява, че Западът не разполага с такива апарати."Ние ги използваме постоянно, оценихме ги. Руските ИВЛ са с най-високо качество", казва началникът на болницата.

17

Мдаа

преди 3 години

Русия оказа неоценима дружествена услуга на италианската Ломбардия.............няколко водоноски с квас и вода.

16

Анонимен

преди 3 години

Италия бе първата държава в Европа, която беше поразена от вируса през 2020 г. и е съмнително дали щеше да се справи, ако не беше навреме протегнатата руска ръка за помощ. Русия оказа неоценима дружествена услуга на италианската Ломбардия-център на огнището на заразата. Русия десантира мощна група от висококласни специалисти за борба с епидемиите, сили и технически средства. Този героически руски десант ликвидира заразата само за 40 дни и се върна в Русия без да даде нито една жертва или боле

15

Санитаря

преди 3 години

В страната където работя се смята, че се справят с пЛандемията. Да справят се и то добре, не защото нещо някой е направил медицинско, не е от мерките, а просто не разрешиха да се пускат безобразно вируси сред народонаселението! И това е единственото положително, иначе фашистките мерки си ги има. Между другото, лекари на практика с Корона не се занимават, почти всичко от превенция, през инфото за борба със заразата, до ваксинацията е дадено на сестринския персонал;)

14

Ник

преди 3 години

как да се чувстват? Вероятно като съучастници в постановката... станаха герои и с тяхна помощ се провежда терора, а скоро и масовата депопулация, която са ни подготвили. който има вяра в жизнената си сила, няма нужда да търси и умира с лекарска помощ. Да са живи и здрави им пожелавам. и да не го играят Господ. всеки е тук със своята мисия и на който му е писано да се обеси, няма да се удави. освен, ако някой не му бие дозата и го прати в отвъдното преди да си е свършил мисията тук сред нас.

13

Жокея

преди 3 години

До АнонименПандемията няма да свърши, има достатъчно зомбита които вярват в нея.Ковидарите ходят с маски и на открито, инжектират се с отрови по заповед на господарите си, за "вирус" който се доказва с фалшив тест.It's Inevitable, планетата ще се изчисти от ненужните.

12

Анонимен

преди 3 години

До КамбоджаОбаче взимаш помощи, които ти дават?

11

Леша

преди 3 години

Скоро ще направят инжекциите задължителни за децата. Такъв бой ще има по улицата, че ще им се завие свят. Не само на медиците в Италия, но и по целия свят, на политиците също.

10

Италия

преди 3 години

Има Държава. В България Мафията управлява . .

9

Анонимен

преди 3 години

слабо ме интересува... време е за революция...

8

Анонимен

преди 3 години

Италианска медицина е нещо като идиом вече! Няма такава мизерия!

7

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли че през пандемията 98% на от капацитета на отделенията беше празен. Платени и неплатени отпуски, канцелирани операции, прегледи, консултации и наблюдения на хронично болни. Засегнатите са милиони. Мъртвите десетки милиони в следващите 2-5 години като изход на спряното лечение. Тия снимки горе с костюмираните санитарки и два маркуча са за балами и ***.

6

Fenasi Kerim

преди 3 години

Мой съученик на 37 го излекуваха с плазма. Беше загубил съзнание в банята и се строполил там. Заразил се от децата. На децата им няма нищо, съпругата също. Зъболекаря ми на 30 беше интубиран а баща му почина. Аз го изкарах със световъртеж, гадене и след това суха кашлица. Всеки който твърди че коронавирус няма или е дошъл така случайно е глyпак.