22

Рашо

преди 2 години

Никой не говори за етническо прочистване, арабите са си диви и трябва да бъдат третирани като такива.

21

Огнян

преди 2 години

До Анонимен 30. Не си май живял и работил в Израел, щом такива неграмотни драсканици си изписал.

20

Анонимен

преди 2 години

Етническо прочистване на Западния бряг и бомбардировки на гетото за палестинци Газа.Евреите станаха фашисти, все повече територия крадат за жизнено пространство за сметка на палестинците.Хитлер е техен учител.

19

Чужденеца

преди 2 години

Нормално е ако някой иска да те изсели от собствената ти къща и земя да се възпротивиш. Нагли евреи.

18

Анонимен

преди 2 години

Санкции ще им наложат ли на евреите - или това 'наказание' е само за икономически цели срещу държави с ресурси?

17

Анонимен

преди 2 години

Евреите са онова което заклеймяваха. Какво падение!

16

SS

преди 2 години

ами еврите какво искат - безнаказано да бомбандират чрез "въздушни удари" и да спокойно да избиват палестинци ли?Палестинските патриоти и партизани също имат ракети, и то навсякъде около исраел.Жалко, че целят училищата и детските градини, но явно само това е начинът за отговор на безкрайното нахалсто и агресия

15

един

преди 2 години

Няма ли кой да направи twitter и на Палестинксият министър...?

14

Малката Кибритопрода

преди 2 години

Кой повика кой пучка, малката кибритопродавачка пак е тука. Пуканки, слънчоглед, пиратки, тромби, вувузели, конфети и ми.... Айде на сеира. Два лева бате пакетчиту... Айде на кукурза.

13

Анонимен

преди 2 години

до ЯворХахаха ти ме развесели! Първо не искаш да се делим, накрая казваш, че на такива трябва да се делим! А ти към кои смяташ че спадаш, към умните ли или към глупавите, защото за теб може да си мислиш, че си умен, но за други може да си доста простоватт и некадърен! Внимавай какво си пожелаваш!

12

Ясен

преди 2 години

До ЯворЯвореееее, нищо не знаеш, Явореееее..............................!

11

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименВерно е, че българинът е уфсъ и че България към днешна дата бъка от либерали-келепирджии, които гонят сухото, но те наистина могат просто да си прехвърлят нещата, понеже България е тяхна към днешна дата и дори да сменят името на табелата "Нови Израел" или просто Еврия. На електората тука му е през тая, важното е да се раздават пари;)))

10

Анонимен

преди 2 години

Ами да се прехвърлят заедно с всичките си активи и високотехнологични диамантени и златни фирми всички в обезлюдена България.На спокойствие да си живеят и без това изкуствено създаденото от Ротшийлд радикално гето наречено Исраел е обречено да бъде изклано рано или късно от побърканите арабески и техните кафеявки ново-евреи идващи от Судан Еритрея и Зимбабве с/у които и израелската полиция и армия са напълно безполезни.

9

Анонимен

преди 2 години

путягин насочвай ракетите към америка и близкия изток, разкажи им играта и светът няма да забрави доброто което си му причинил. поразените нема да липсват на никой.

8

Анонимен

преди 2 години

Евреите извършват геноцид над палестинците. Докога международната общност ще мълчи? Евреите се превърнаха в онова от което бягаха. Фашисти!

7

Лили Барута

преди 2 години

Мир,ред и спокойствие няма да има на Земята докато има евреи!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Нали са братчеди тия народи,защо се бият?

5

полковник Колев

преди 2 години

Еврейски терористи!!!! Поинтересувайте се за причините за ескалацията???

4

Явор

преди 2 години

XXI в. се разви благодарение на новите технологии, но само те не са достатъчни. Просто не са достатъчни. Зная защо ги има тези сблъсъци, зная какво стои в основата, но това е деление. В света има деление. Хората не са араби и евреи, бели и чернокожи, както и роми, а добри и лоши, умни и глупави, кадърни и некадърни. На тези три неща трябва да се делим, а не по расов и етнически признак. Новите технологии се оказва, че са били необходимото, но лесното. 21 в. е и има предразсъдъци.

3

аде де

преди 2 години

Дали всички са ваксинирани израелския град Лод?!Това повече ме интересува!