28

Винету

преди 3 години

Много вожд - малко индианец. Трябва да се промени работната култура и мениджъри да стават само тези, които имат качества а не тези с трудовия стаж, както става обикновенно в кравария.

27

Съвет

преди 3 години

Ами да назначат безработни . Колко му е ? Не мисля че някой безработен ще откаже ако му кажат - От утре спираме социалните ти помощи и започваш работа . Можеш да си избереш работата но не и да се върнеш на помощи. Помощи вече НЯМА . И си решават проблема с работната ръка .....Упс, ама там е демокрация . Уважава се желанието на хората . А безработните са избрали да си лежат в домовете си и ДА НЕ РАБОТЯТ докато държавата е длъжна да им плаща сметките за ТВ и ток и да ги храни ... доживот .

26

Имат си

преди 3 години

Имат си десетки милиони нигритоси и латиноси ама не щат да бачкат,а предпочитат културноморксистките помощи. Търсят бели роби.

25

Стара мъдрост

преди 3 години

"С трици май муни не се ловят!"Явно роботите не са достъчно или тия дето могат да работят с глава във 330 милионна кравария са малко.

24

за скрап

преди 3 години

Прахосмукачката за мозъци - америка блокира, а на тия дето живота им е със национално значение /BLM/ не знаят как се работи!А сега да видим как се стриои комунизъм по американски!:):)

23

Анонимен

преди 3 години

То сигурно има ръка, но не е работна. Иначе безработицата там сега е 6%, а през април бе дори над 14%

22

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно нагли ЛЪЖИ. Хора има, но не искат да започнат работа, защото марксистите упрселяващи САЩ им дават по-големи помоши, от заплатата която ще получават! Не крийте, има огромен ръст на безработицата, въпреки многото открити работни места. По-изгодно е да си безработен. Поредна издънка на пишмандемократите!

21

Анонимен

преди 3 години

Както на всякъде работна ръка има просто работодателите не плащат достатъчно.

20

Анонимен

преди 3 години

Тази информация защо е тук?

19

Анонимен

преди 3 години

А верно ли? Тръмп спря миграцията, а сега нямало работна ръка. Ами то или едното или другото.

18

Анонимен

преди 3 години

Да бе, сигурно, недостиг имало с 5 процента безработица.Само си търсят причина да ги пуснат неандерталците през границата.

17

Анонимен

преди 3 години

Stay WOKE ,GO broke ( Остани "пробуден ", стани беден) Културата на "пробудените" НЕ НОСИ ПЕЧАЛБА . Докато не се спре това поклонничество към символичните социални роли по раса, ориентация , религия и плитически виждания ще има и още повече недостик на работна ръка ,не само в САЩ! Забравиха американците уважението към тежкия труд и професионалните качества .

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Колко взима шофьор на камион и колко един работник в бързо хранене? Явно си запознат, дай цифри?

15

Анонимен

преди 3 години

Интересно,при лошите американци се вдигат заплатите и затова цените се качват.

14

Анонимен

преди 3 години

Е гадна работа амерекианец не хваша.По ги устройват попмощите и по цял де да се дрогират.

13

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Нема страшно ФЕД и ЕЦБ са магьосници . Тях инфлация не ги плаши , а и не я виждат . 48220

12

Сат Н

преди 3 години

Освен белия човек, японците и китайците, друг никой на тази планета няма трудови навици и трудов морал. --------А ти лично каква професия упражняваш?

11

Булгар булгар

преди 3 години

САЩ изпитва недостиг на работна ръка==================================Тя и България изпитва, но при тези цени на живота и на всичко, а за aфрикaнски заплати - желаещи няма. Инициативата на мутробизнесмените да заселват тeриториятa с гладни *** от Молдова и Украйна, които да заместят изчезващите български рoби, нещо претърпя крах.

10

Badjoto

преди 3 години

Работна ръка бол, може да си внесат всякакви зелени ора от България, Афганистан, Сирия и.... Даже и булките им ще уважат...Да питат Меркел, тя има опит!

9

Анонимен

преди 3 години

Да, при безработица 40% и без никаква икономика и производство!